- 11 Nisan 2007
- 83.103
- 482.288
Bonus geçmiş olsun şimdi daha iyi misin
Daha iyi şükür bugün ilaç almıycam gerek olmaz inş sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus geçmiş olsun şimdi daha iyi misin
Teşekkür ederim. :)Çok geçmiş olsun
Gece iyiydi nego, bugün de iyi. Keyfi yerinde yürüyor, oynuyor, yiyor, içiyor. Allah korusun tüm bebekleri, çocukları. Geçti gitti inşallah.Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi?
O eşyalar için kapaklı kutu alıp ona koyabilirsin dolabının en üste koyarsın.
İyiyim şükür rutin devamDaha iyi şükür bugün ilaç almıycam gerek olmaz inş sen nasılsın
Hayırdır inşTeşekkür ederim. :)
Gece iyiydi nego, bugün de iyi. Keyfi yerinde yürüyor, oynuyor, yiyor, içiyor. Allah korusun tüm bebekleri, çocukları. Geçti gitti inşallah.
Kapaklı kutu iyi fikirmiş. Dolabın üstü boş oraya koyayım dediğin gibi. Stok yapmasam da fiyatlar malum. Aldığım şeyi ön gün sonra aynı fiyata alamıyorum ki. Bugün bi el atayım kızın odasına.
Hayırlı cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzel kadınlar
Allah ne muradınız varsa en hayırlı şekilde nasip etsin Eki Görüntüle 3127018
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tenceresiz kaldim anne
@Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
@penyez83
sweetgirlcandy
@J a n e
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@bilemegec
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
AhahahahKraliçenin ağırlığı çöktü üstümüze demek tövbe est
Çok teşekkür ederim. :)mimesis canım ya geçmiş olsun
Balık dolunayı var bugün feci etkileri varYine gökyüzünde bir şeyler oluyor galiba
Bonus dün kızım çok kötü düştü. Kafasını tv ünitesine çarptı şiddetli bir şekilde. Ünite falan kaydı yerinden. Şükür bir şeyi yok. Keyfi yerinde.Hayırdır inş
Ay valla bilmiyorum ki. Suyu az içmiş olabilirim dünNazar mı var acaba? Bak ciddi söylüyorum.Bol su içmek iyi geliyor baş ağrısına hepinize geçmiş olsun.
Balık dolunayı var bugün feci etkileri var
İşe yarıyorYeni yeni işler çıkarıyosun
Balık benim işte anaaaBalık dolunayı var bugün feci etkileri var
Ah yavrum çok çok geçmiş olsunBonus dün kızım çok kötü düştü. Kafasını tv ünitesine çarptı şiddetli bir şekilde. Ünite falan kaydı yerinden. Şükür bir şeyi yok. Keyfi yerinde.