- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
Teşekkür ederim Bonus.Ah yavrum çok çok geçmiş olsun
Allah koruyor gerçekten çocukları. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım çok şükür biseyi yok rabbim korumuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Bonus.Ah yavrum çok çok geçmiş olsun
Allah koruyor gerçekten çocukları. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım çok şükür biseyi yok rabbim korumuş
Ama daha da artıyorDolunay olmasa yani duyanda inanacak her şeyin normal olduğuna
Çok mantıklı zaten canımızda istiyodu kolum ağrıyo biraz ama çok güzel olur ya kocaman kocaman kapatırız
Yaptım pişiriyorumZaten balık dolunayı varmış bu gece iyi doyurayım garnımı bişeye dönüşürüm falan nolur nolmaz
Ben yumurta koyuyorumMantı hamurunda yımırta var mıydı ya
Geçmiş olsun.Bebemin sabah ateşi çıktı ateş düşürücü verdim düşmüş çok şükür. iş güç hak getire kahvaltıyı zor yaptım çok huysuz el ele diz dize göz göze oturuyoz akşam yemeğinide babası gelince kendi yapsın oda yesin bizde yiyelim
Ooo esas mantıcı buradaymışBiz Kayserililer
Geçmiş olsun canımBebemin sabah ateşi çıktı ateş düşürücü verdim düşmüş çok şükür. iş güç hak getire kahvaltıyı zor yaptım çok huysuz el ele diz dize göz göze oturuyoz akşam yemeğinide babası gelince kendi yapsın oda yesin bizde yiyelim
Teşekkür ederim canım çok sağolGeçmiş olsun canım
Bi dünya ütüm var ama gelemiyorum
Çılgınlar gibi Ütü yapıyorum gelmek isteyen
Ooo esas mantıcı buradaymış
Bence de gelme ben cinlendim biraz sivitimmmmBi dünya ütüm var ama gelemiyorum
Hele 2 Kayserilinin havasına bak bunca Sivaslı biz napalım düşünün
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canım çok sağol
Çılgınlar gibi Ütü yapıyorum gelmek isteyen
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederimGeçmiş olsun