- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Oyyy kıyamisu ben nazlarım seni döverim hepsini
Aaaa ben buuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kıyamisu ben nazlarım seni döverim hepsini
Ne çektik bu başımızdanDün öyle başım ağrıdı ki bu senenin zirvesini yapmıştır.
Pışpış yapayım mıKim uyutacak
Geçmiş olsun Bonuscum benimde dün fena bi baş ağrım vardı. Ablamda aynı şekildeydi. Ülkecek kırıldık heralde baş ağrısındanDün öyle başım ağrıdı ki bu senenin zirvesini yapmıştır.
Çocukları oyala sessizce yeterPışpış yapayım mı
Nazar mı var acaba? Bak ciddi söylüyorum.Bol su içmek iyi geliyor baş ağrısına hepinize geçmiş olsun.Geçmiş olsun Bonuscum benimde dün fena bi baş ağrım vardı. Ablamda aynı şekildeydi. Ülkecek kırıldık heralde baş ağrısından
Çok geçmiş olsun canım, tüm balıkların dün kara günüydü herhalde. Ben de aksama kadar baş ağrısından kıvrandım, ağlayacaktım nerdeyse çok kötüydüDün öyle başım ağrıdı ki bu senenin zirvesini yapmıştır.
Ağrı kesici içince geçti başka türlü asla geçmiyor benim ki. Ki ben çok su içerim:/Nazar mı var acaba? Bak ciddi söylüyorum.Bol su içmek iyi geliyor baş ağrısına hepinize geçmiş olsun.
Ne çektik bu başımızdan
Geçmiş olsun Bonuscum benimde dün fena bi baş ağrım vardı. Ablamda aynı şekildeydi. Ülkecek kırıldık heralde baş ağrısından
Yine gökyüzünde bir şeyler oluyor galibaGeçmiş olsun Bonuscum benimde dün fena bi baş ağrım vardı. Ablamda aynı şekildeydi. Ülkecek kırıldık heralde baş ağrısından