- 13 Mart 2019
- 12.934
- 41.941
Ellerine sağlıkEv toparlandı
Tamamı süpürüldü silindi
Toz alındı
Banyo dolabı düzenlendi
Lavabo ciflendi
Banyo paspasları yıkandı asıldı
Bi posta beyazlar yıkanıyor şuan
Mutfak dolaplarına geçicem birazdab
Ve akşama yemek olarak kısır yapsam diyetine dokunur mu acabaaa
Bugün hep kısır aklımda
Ellerine sağlık. Bak cevapladım kısır mesajını
Valla diyet yapsam bir dolma.birde.kisir yuzunden bozarim yani ama bol.yesillik az bulgurlu yapabilirsin oylede guzel.oluyor yillar yillaaaaar once diyetteykene denemistimKızlar yaa benimd3 canım bugün kısır istiyor ama diyetteyim de akşam da çok kaçırırsan diye korkuyorum :*
Ayyy guldurdun beni sen cok.yasa. bende suan.kendimi.bezle uyurken hayal ettim. ama.suan.pert oldum burasi ruzgarli.bi yer.haliyle tozlu epey bi. Daha 1 ay once tasinirken.temizlenmisti mahvolmus ancak.temizledim.Valla evdekini parayla yapsak elimden toz bezini düşürmem bezle uyurum
Yapda gelem de.yiyek bi guzel ustunede bol.demli cayEv toparlandı
Tamamı süpürüldü silindi
Toz alındı
Banyo dolabı düzenlendi
Lavabo ciflendi
Banyo paspasları yıkandı asıldı
Bi posta beyazlar yıkanıyor şuan
Mutfak dolaplarına geçicem birazdab
Ve akşama yemek olarak kısır yapsam diyetine dokunur mu acabaaa
Bugün hep kısır aklımda
Valla diyet yapsam bir dolma.birde.kisir yuzunden bozarim yani ama bol.yesillik az bulgurlu yapabilirsin oylede guzel.oluyor yillar yillaaaaar once diyetteykene denemistim
Yapda gelem de.yiyek bi guzel ustunede bol.demli cay
Afiyetler olsun canim bazi uerlerde sevmoyorlar biber salcasi ama bende onsuz yemek yiyememAynen bende öyle seviyorum ama evde göbek vardı onunla da normal kısır gibi olmadı
Elhamdülillah tabi :)
Yaptım tabii ikram edeyim ama daha güzel yaptığım zamanlar olmuştu biber salçası koymamalıydım ben sevemiyorum pek :)
Çay değil de kahve yaptım
Sen de çok yaşaAyyy guldurdun beni sen cok.yasa. bende suan.kendimi.bezle uyurken hayal ettim. ama.suan.pert oldum burasi ruzgarli.bi yer.haliyle tozlu epey bi. Daha 1 ay once tasinirken.temizlenmisti mahvolmus ancak.temizledim.
Kendi de bilmiyo@malii sen efoyla gorusuyon galiba niye mapusa girmis
Aynen canım bende öyle☺☺☺Fırın ocak davlumbaz temizlendi.balkonlar ve evin büyük kısmı silindi.ben ayrı telden çalarak takip ediyorum sizleri
Ay bizde öyle.ev yapımı biber Salçası olmazsa olmazımizAfiyetler olsun canim bazi uerlerde sevmoyorlar biber salcasi ama bende onsuz yemek yiyemem
Canim etiketlemissin ama hep geri kalıyorum, beni cikar istersenKızlar Günün ödevi:
1.Cam silmek(sayısı isteğe bağlı)
2. Alternatif ödev: Banyo dolabı düzenlemek
Nego
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
@Feminas
Gonulmeyvesi
@Zinmem
Iyigeceler arkadaslar son 5 6 sayfayi okudum hosuma gitti birbirimize gaz verebilirz dha severek.is yapabiliriz oyle gprunuyor benide alin buraya
Dun cam perde isimi hallettim ben
Bugun yemek yaptim gardolabimi cifle sildim kremrengiydi baya kirlenmisti , evi supurdum ve buzdolabimi temizledimb.
Mutfak dolap kapaklarimi firini aspiratoru temizleyecegm yarin aksam yada cumartesi yarin evde yokumda gitmeden yada gelince yapamazsam ctesi insallah.
Peki siz her temizlikte mutfak dolaplarini dokup bosaltip siliyomusunuz yoksa geneli kapak silme ile mi oluyor
Hos geldinnIyigeceler arkadaslar son 5 6 sayfayi okudum hosuma gitti birbirimize gaz verebilirz dha severek.is yapabiliriz oyle gprunuyor benide alin buraya
Dun cam perde isimi hallettim ben
Bugun yemek yaptim gardolabimi cifle sildim kremrengiydi baya kirlenmisti , evi supurdum ve buzdolabimi temizledimb.
Mutfak dolap kapaklarimi firini aspiratoru temizleyecegm yarin aksam yada cumartesi yarin evde yokumda gitmeden yada gelince yapamazsam ctesi insallah.
Peki siz her temizlikte mutfak dolaplarini dokup bosaltip siliyomusunuz yoksa geneli kapak silme ile mi oluyor