Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık. Bak cevapladım kısır mesajını

Kızlar yaa benimd3 canım bugün kısır istiyor ama diyetteyim de akşam da çok kaçırırsan diye korkuyorum :*
Valla diyet yapsam bir dolma.birde.kisir yuzunden bozarim yani ama bol.yesillik az bulgurlu yapabilirsin oylede guzel.oluyor yillar yillaaaaar once diyetteykene denemistim

Valla evdekini parayla yapsak elimden toz bezini düşürmem bezle uyurum
Ayyy guldurdun beni sen cok.yasa. bende suan.kendimi.bezle uyurken hayal ettim. ama.suan.pert oldum burasi ruzgarli.bi yer.haliyle tozlu epey bi. Daha 1 ay once tasinirken.temizlenmisti mahvolmus ancak.temizledim.

Yapda gelem de.yiyek bi guzel ustunede bol.demli cay

Valla diyet yapsam bir dolma.birde.kisir yuzunden bozarim yani ama bol.yesillik az bulgurlu yapabilirsin oylede guzel.oluyor yillar yillaaaaar once diyetteykene denemistim

Aynen bende öyle seviyorum ama evde göbek vardı onunla da normal kısır gibi olmadı
Elhamdülillah tabi :)

Yapda gelem de.yiyek bi guzel ustunede bol.demli cay

Yaptım tabii ikram edeyim ama daha güzel yaptığım zamanlar olmuştu biber salçası koymamalıydım ben sevemiyorum pek :)

Çay değil de kahve yaptım

Afiyetler olsun canim bazi uerlerde sevmoyorlar biber salcasi ama bende onsuz yemek yiyemem

Ayyy guldurdun beni sen cok.yasa. bende suan.kendimi.bezle uyurken hayal ettim. ama.suan.pert oldum burasi ruzgarli.bi yer.haliyle tozlu epey bi. Daha 1 ay once tasinirken.temizlenmisti mahvolmus ancak.temizledim.
Sen de çok yaşa
Essin de toz olsun yaa ben razıyım benim ev de genelde eser ama çok da toz olur dediğin gibi.bu aralar pek esmiyo aşırı sıcaklardan.essin yeterki ,ben toz alırım hiç sıkıntı değil

Iyigeceler arkadaslar son 5 6 sayfayi okudum hosuma gitti birbirimize gaz verebilirz dha severek.is yapabiliriz oyle gprunuyor benide alin buraya
Dun cam perde isimi hallettim ben
Bugun yemek yaptim gardolabimi cifle sildim kremrengiydi baya kirlenmisti , evi supurdum ve buzdolabimi temizledimb.

Mutfak dolap kapaklarimi firini aspiratoru temizleyecegm yarin aksam yada cumartesi yarin evde yokumda gitmeden yada gelince yapamazsam ctesi insallah.
Peki siz her temizlikte mutfak dolaplarini dokup bosaltip siliyomusunuz yoksa geneli kapak silme ile mi oluyor

Ellerine sağlık bir sürü iş yapmışsın

Ben her seferinde boşaltmıyırum ama bu kez herşeyi çıkarıp silip düzenliyorum
Dün sadece lavabo altında ki dolabı yaptım
Keşke o dolaba sadece deterjan koyabilsem ama başka dolabım yok
Niyeyse mutfak işini biraz uzattım
Bugün geri kalanı da bitirsem çok iyi olacak :)

Hos geldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…