Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hanımlar bu saatte kalktım okul olsa yatakla sarmaş dolaş olup kalkamam :) bugün kapıları sileceğim benim kapılar da beyaz kim bilir nasıl kirli su çıkacak :KK43: bu ara eşimle tartışmadan uyumuyorum iki gündür bu moddayım kendimi temizliğe veriyorum ben de :) iki akşamdır aynı saatte tartışıp bir daha konuşmuyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :)

Günaydın hanımlar bu saatte kalktım okul olsa yatakla sarmaş dolaş olup kalkamam :) bugün kapıları sileceğim benim kapılar da beyaz kim bilir nasıl kirli su çıkacak :KK43: bu ara eşimle tartışmadan uyumuyorum iki gündür bu moddayım kendimi temizliğe veriyorum ben de :) iki akşamdır aynı saatte tartışıp bir daha konuşmuyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :)
Aaa size ne oldu bacım?
Bu aralar herkes kavgalı. Erkekler patlamaya hazır bomba gibi. Gerçi bizim de aşağı kalır yanımız yok🙄🙄

Iyigeceler arkadaslar son 5 6 sayfayi okudum hosuma gitti birbirimize gaz verebilirz dha severek.is yapabiliriz oyle gprunuyor benide alin buraya
Dun cam perde isimi hallettim ben
Bugun yemek yaptim gardolabimi cifle sildim kremrengiydi baya kirlenmisti , evi supurdum ve buzdolabimi temizledimb.

Mutfak dolap kapaklarimi firini aspiratoru temizleyecegm yarin aksam yada cumartesi yarin evde yokumda gitmeden yada gelince yapamazsam ctesi insallah.
Peki siz her temizlikte mutfak dolaplarini dokup bosaltip siliyomusunuz yoksa geneli kapak silme ile mi oluyor
Hoş geldin C Cay6
Kolay gelsin. Ben önce içlerini düzenliyorum, en son kapaklarını siliyorum. Ama içleri düzenli ise hiç uğraşma direkt kapakları sil gitsin. 🤪🤪

Iyigeceler arkadaslar son 5 6 sayfayi okudum hosuma gitti birbirimize gaz verebilirz dha severek.is yapabiliriz oyle gprunuyor benide alin buraya
Dun cam perde isimi hallettim ben
Bugun yemek yaptim gardolabimi cifle sildim kremrengiydi baya kirlenmisti , evi supurdum ve buzdolabimi temizledimb.

Mutfak dolap kapaklarimi firini aspiratoru temizleyecegm yarin aksam yada cumartesi yarin evde yokumda gitmeden yada gelince yapamazsam ctesi insallah.
Peki siz her temizlikte mutfak dolaplarini dokup bosaltip siliyomusunuz yoksa geneli kapak silme ile mi oluyor
Hoşgeldin canım burayı takip et çok iyi oluyor👍👍👍
Günaydın hanımlar :KK75:
günaydın canım❤️❤️
Kolay gelsin canım boşver ya tartışmayın 😔😔
Aaa size ne oldu bacım?
Bu aralar herkes kavgalı. Erkekler patlamaya hazır bomba gibi. Gerçi bizim de aşağı kalır yanımız yok🙄🙄
Canım sıcaklardan mı acaba 😱😱😱

Aaa size ne oldu bacım?
Valla canım eşimin sabit huyu ve hareketleri vardır bin defa demişimdir bunu yapma diye ama yapar ben de artık sabredemiyorum benim susmam ona en büyük ceza benim yaptığım kabahat olur o yapınca kabahat olmaz buna tahammülüm yok benim bir saatten sonra da tınlamıyorum onu :)

Valla canım eşimin sabit huyu ve hareketleri vardır bin defa demişimdir bunu yapma diye ama yapar ben de artık sabredemiyorum benim susmam ona en büyük ceza benim yaptığım kabahat olur o yapınca kabahat olmaz buna tahammülüm yok benim bir saatten sonra da tınlamıyorum onu :)
Hepsi aynı demek. Allah sabır versin 🤷‍♀️

Canım sıcaklardan mı acaba 😱😱
Bence ekonomi yüzünden. Para mevzuları yüzünden erkekler çok gergin. Kadınlar da ev işleri ve çocuklardan dolayı gergin. Bir araya gelince kıvılcım oluyor işte. Iki taraf da rahat olsa biraz keşke...

Erkek milleti hııııh hepsi aynı :) ilk zamanlar ayy ne üzülür ağlardım şimdi aramam sormam bile :) valla bacım bazen hiç evlenmese miydim acaba diyorum hele ki bu bebek olmadıkça 😄
Bazen ben de öyle düşünüyorum biliyor musun?
Evlilik bir iş bölümü aslında.Öyle coooooook abartılacak bir durum değil. Tıpkı bir iş yerinde çalışan insanlar gibi. Herkes yerini, işini bildiği sürece sıkıntı olmaz ama bilmezse o iş yerinden de evlilikten de hayır gelmiyor.
Ben evliliklerde de yerini ve haddini de bileni görmedim henüz. :KK43:

Günaydın kızlar :KK68:
Dünkü ödevimi yaptım ben ama yazmayı unuttum :KK72:
Bugünün ödevi neydi şimdi çay keyfi yapıyorum birazdan kalkıp başlıcam bugün evim gözüme pis görünüyor söyle ufaktan elden gecirecem :KK54:
@malii yazdın da biz mi kaçırdık?

Hoş geldin C Cay6
Kolay gelsin. Ben önce içlerini düzenliyorum, en son kapaklarını siliyorum. Ama içleri düzenli ise hiç uğraşma direkt kapakları sil gitsin. 🤪🤪
Aynen oyle yapacagim ben kullanirken hep yerli yerine koyuyorum aldigimi ya icleri her daim duzenli olur zaten . Tesekkur ederim hepinize ayri ayri cevap yqzmadim kizlar

X