Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende çok özledim hiç dinlenerek kalkamıyorum sağa sola sürekli dönmekten gece kaç sefer uyanıyorum bide wc olayımız var hergun gittikçe artan sağ salim atlatsaydık şu dönemi

Bende çok özledim hiç dinlenerek kalkamıyorum sağa sola sürekli dönmekten gece kaç sefer uyanıyorum bide wc olayımız var hergun gittikçe artan sağ salim atlatsaydık şu dönemi
insaAllah ya.Sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum. Sağa sola dön, bacaklarimi nasıl koysam, böyle mi daha rahat yok olmadı bir daha dene.
Allah yardımcımiz olsun

Su ana kadar yaptiklarim:
Kahvaltı hazırladım topladim komple mutfağı elden geçirdim
Bulaşık makinası çalışıyor birazdan boşaltırım
Çiçeklerimi suladim balkonu sildim
Evi mini süpürgeyle üstünden geçtim
Mutfak yerlerini paspasladim
Makinaya çamaşır attım
Duşa girdim arkasından komple banyo wc temizliği yapıp çıktım
Birazdan saçlarını fönlicem ve hazirlanicam oğlumu görmeye gidicez bugün ayrıntılı ultrosonumuz var şimdilik bu kadar kendimi fazla yormak istemiyorum sonra oğlan uyuyor poposunu dönüyor yüzü bile göstermiyor

Saçlarım dökülüyor yerlere uyuz oluyorum
Yatak odasını tekrar sil süpürr yaptım
Banyoyu da yıkadım yine üç kapım daha var silinecek
Çamaşır astım
Bir makine daha çalışıyor onu da asıp ütü yapacağım pöfff daha çok iş var
Hayır bayramda kimse gelmez bana uzağız herkesten kimsemiz yok burda ben bu kadar neyin temizliğini yapıyorsam

Günün ödeviii
Çamaşır makinasını dıştan silmek,ön alttaki minik kapağını açıp içindeki suyu akıtmak ve makinayı boş çalıştırmak (küçük kapağı açarken altına bez örtü falan koyun iki bardak su çıkıyo ordan ,yerler ıslanmasın)

Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
P Puddingmuf

Bana da misafir gelmez kız
Yap yap temizlik imandandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…