- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dertlenmeye çok ihtiyacım var.
Tükendiğimi hissediyorum. Toplumda mükemmel kadın haşa yaratma algısı yüzünden. Öncelikle eşimin " bân dağınıklığı sâvmâm, daginiklik görünce sinirlerim tapama çıkıyor" demesine sinir oluyorum. Lafa gelince çocuklarla ilgilen iş kalırsa da kalsın der ama ufak daginiklikta bana surat yapar. Arkasından annesinin beni küçümser bir tavırla " benim oğlum dağınıklık pislik sevmez, akşam eve gelince evi toplu görmezse morali bozulur. Hele falanca filancanin evine git bak ne temiz ne düzenli. Karı dediğin öyle olmalı zaten." demesine.
Hadi o kaynana ama kendi öz akrabalarımın bile bu konuda beni acımasızca eleştirmelerine" sen de iş mi yapıyorsun, falancanın evine habersiz gitmemize rağmen bize 5 çeşit yemek çıkardı, hem de evi de tertemizdi" katlanamıyorum.
Iki çocuğum var ve her şeye yetişemiyorum ama " aaa ne olmuş, niye yetişemiyorsun ki? Ben üç çocukla şunları şunları yapıyorum, sen beceriksizsin, sen tembelsin" şeklindeki yorumlara.
Ne kadar takmıyorum desem de bakıyorum ki kafamda yer etmiş. Bugün bütün gün küçük kızım peşime ağladı ama ben iş yetiştirmeye çalışıyorum.
Huysuzlandigi için de sabiye öfkeleniyorum işim yarım kaldı diye.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sinirlerim çok bozuk
canım estağfurullah ne kusuru olur mu hiç. Akrabalarını kaynananı geçtim de eşin böyle yapmamalı ben okul açılınca evi haftada iki anca topluyorum suan evdeyim diye evim hep düzenli ki ortalığı dağıtan çocuk da yok ama eşim bir şey dese hemen derim sen yap o zaman diye yani sen yapamıyorsan yardım da etmiyorsa sesini çıkarmadı kolay mı hem iki çocuk ev ve koca derdi kendine de vakit ayırmak lazım.Diğerlerini salla ama eşinle adam akıllı konuş yazık ya canına seni üzdükleri şeye bak@Lices_s gecmis olsun canım . sen de kusura bakma. Senin derdinin yanında benim ki çok küçük ama aslında derdimizin özü aynı. ELALEM.
Beynen yorucu bir işi var. Yardım etmesine ediyor ama böyle de cins bir huyu var işte. Içeri girer girmez selam vermeden buranın hali ne der. Artık o kadar psikolojim bozuldu ki büyük kızım oyuncaklarını dökünce hemen uyariyorum " baban görünce bana kızıyor dağıtma etrafı" diye.@mailili
canım estağfurullah ne kusuru olur mu hiç. Akrabalarını kaynananı geçtim de eşin böyle yapmamalı ben okul açılınca evi haftada iki anca topluyorum suan evdeyim diye evim hep düzenli ki ortalığı dağıtan çocuk da yok ama eşim bir şey dese hemen derim sen yap o zaman diye yani sen yapamıyorsan yardım da etmiyorsa sesini çıkarmadı kolay mı hem iki çocuk ev ve koca derdi kendine de vakit ayırmak lazım.Diğerlerini salla ama eşinle adam akıllı konuş yazık ya canına seni üzdükleri şeye bak
Günah tabi canım yazık yapılmaz ki öyle yavrucak küçücük. Biraz uzaklaşsan canım evden havan değişir annengile falan gitsen yakınlarsa sanaBeynen yorucu bir işi var. Yardım etmesine ediyor ama böyle de cins bir huyu var işte. Içeri girer girmez selam vermeden buranın hali ne der. Artık o kadar psikolojim bozuldu ki büyük kızım oyuncaklarını dökünce hemen uyariyorum " baban görünce bana kızıyor dağıtma etrafı" diye.
Küçük kızım 9 aylık. Hareketlendi artık. Benim onun peşinde dolaşmam lazımken temizlik yapmaya çalışıyorum. Bunu aynen bu şekilde söylediğim de " beşiğine koy ağlarsa ağlasın. Sen o ara işini yap" diyor. Onu da nasıl yapayım günah değil mi?
Maalesef. Annem vefat etti. Iki çocukla da şu an için gidebileceğim bir yer yok.Günah tabi canım yazık yapılmaz ki öyle yavrucak küçücük. Biraz uzaklaşsan canım evden havan değişir annengile falan gitsen yakınlarsa sana
Benim babam da öyle melek gibi adam tek kötü yanı düzen takıntısı var başak burcu annemle tek kavgaları temizlik yüzünden olur.mesela gece uyandı buzdolabından su alacak ya baktı dolap düzenli değil başlar yaygaraya anneme demediğini bırakmaz.Kızlar dertlenmeye çok ihtiyacım var.
Tükendiğimi hissediyorum. Toplumda mükemmel kadın haşa yaratma algısı yüzünden. Öncelikle eşimin " bân dağınıklığı sâvmâm, daginiklik görünce sinirlerim tapama çıkıyor" demesine sinir oluyorum. Lafa gelince çocuklarla ilgilen iş kalırsa da kalsın der ama ufak daginiklikta bana surat yapar. Arkasından annesinin beni küçümser bir tavırla " benim oğlum dağınıklık pislik sevmez, akşam eve gelince evi toplu görmezse morali bozulur. Hele falanca filancanin evine git bak ne temiz ne düzenli. Karı dediğin öyle olmalı zaten." demesine.
Hadi o kaynana ama kendi öz akrabalarımın bile bu konuda beni acımasızca eleştirmelerine" sen de iş mi yapıyorsun, falancanın evine habersiz gitmemize rağmen bize 5 çeşit yemek çıkardı, hem de evi de tertemizdi" katlanamıyorum.
Iki çocuğum var ve her şeye yetişemiyorum ama " aaa ne olmuş, niye yetişemiyorsun ki? Ben üç çocukla şunları şunları yapıyorum, sen beceriksizsin, sen tembelsin" şeklindeki yorumlara.
Ne kadar takmıyorum desem de bakıyorum ki kafamda yer etmiş. Bugün bütün gün küçük kızım peşime ağladı ama ben iş yetiştirmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim.Benim babam da öyle melek gibi adam tek kötü yanı düzen takıntısı var başak burcu annemle tek kavgaları temizlik yüzünden olur.mesela gece uyandı buzdolabından su alacak ya baktı dolap düzenli değil başlar yaygaraya anneme demediğini bırakmaz.
Ama annem de en sonunda canına tak etti ağırlığını koydu biraz biraz düzelmeye başladı
Sonuçta çocuk çoluk hastalık iş güç derken annem yetişemiyordu hem babam biraz yumuşadı hem de annem ayda 1 2 defa gündelikçi almaya başladı rahatladı,
Eş dost akraba ne derse desin onları takma çocuklu ev böyle olur de dön geç ama eşinle aranda sevgi varsa illa ki konuşulup çözülebilir diye düşünüyorum bir de burada verimli rutin diye bir başlık var öyle sayfalarla da düzene koyabilirsin hem de kendine de vakit kalır inşallah sıkma canını
Düzen manyağı olsan da yaranamazsın sen ne yaparsan kendin için yap daha mutlu olursunTeşekkür ederim.
Biraz da o yüzden buraya katılmak istedim.
Aslında şeytan diyorki düzen manyağı ol. Dokunduğu yere laf et. Görsün nasıl oluyormuş.
Kızlar dertlenmeye çok ihtiyacım var.
[/QUOT
Canım benöncelikle senin temiz biri olduģunu biliyorum.yoksa bu topikte işin olmazdı. Ama eşini ve kayınvalidenide gećtim oz akrabalarında bunu ima ediyorsa acaba senin dikkatini çekmeyen ama onların gözüne batan bişeler mi varki.hani en azından hergün temizlik yapmasan bile sürekli elin evin üzerinde olsa onlarda ağızlarını kapatsalar.
Ay canım kusura bakmaMaalesef. Annem vefat etti. Iki çocukla da şu an için gidebileceğim bir yer yok.
Kusura bakmasın lar o zaman.ben habersiz gittiģimdede kimseden 5 çeşit görmedim.kendileri yapsın o zaman.kendilerine kölemi arıyorlar.benim bazı akrabalarımın kendilerini Temiziz diye över över bitiremezler haberli gittiğim zaman bile bir ćeşit zor yaparlar.boş ver ozaman bunları.kusura bakmasın lar.O1deren87
Ben temizlik yapmayı hiç sevmem. Ama yaptığım zaman da kimse benim gibi temizlik yapamaz. Ince ince yaparım yani. Kendi akrabalarim da pratik olmadığım için laf söylüyorlar. Yani ben habersiz biri geldiği zaman 5 çeşit çıkaramam. Her an misafir gelecekmiş gibi de olmaz evim. Haberim varsa evim de temiz olur 10 çeşit de yaparım. Bizimkiler bayağı mükemmeliyetçi.
Boş verdigimi zannediyorum ama etmiyormusum ki her an biri gelecek gibi hazırlıklı olmaya çalışıyorum. Işte sinir olduğum ve saçma bulduğum nokta bu. Herkes herkesten mükemmellik bekliyor. Yardım edeceklerine kusur bulup sürekli eleştiriyorlar.Kusura bakmasın lar o zaman.ben habersiz gittiģimdede kimseden 5 çeşit görmedim.kendileri yapsın o zaman.kendilerine kölemi arıyorlar.benim bazı akrabalarımın kendilerini Temiziz diye över över bitiremezler haberli gittiğim zaman bile bir ćeşit zor yaparlar.boş ver ozaman bunları.kusura bakmasın lar.
Estağfurullah canım.Ay canım kusura bakma
Çocuklar uyuyorken uyu bacım.Üffffffff 3 makina çamaşır katladım
Yerleştirdim
1 makina daha serdim
Bulaşık makinası bitti ama bende bittim valla sabaha kalsın artık
Vallahi canım insanlara ne yapsan yaranamazsınBoş verdigimi zannediyorum ama etmiyormusum ki her an biri gelecek gibi hazırlıklı olmaya çalışıyorum. Işte sinir olduğum ve saçma bulduğum nokta bu. Herkes herkesten mükemmellik bekliyor. Yardım edeceklerine kusur bulup sürekli eleştiriyorlar.