Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Nego ben bugünün ödevini cam silmek zannediyordum mutfakmış sevindim mutfağı seviyorum :) yatağı topladım
Çamaşır yerleştirdim
Şimdi kahvaltı yapıp mçödevşme başlayacağım
Sen beni yaptı say şimdiden :)
mutfak mi?
ay bi temizle topla
sevilmiyor ki:KK70: yemek yapmasi ayri bizevk.:KK70:

Bu arada sen de çok zor zamanlar atlatmışsın canım ya :KK43:
Evet hemde çok zor çocuklar olana kadar 4 Ameliyat 5 tüp Bebek tedavisi ..kilo al ver millet lafı hayatımdan bezdiriyorlardi .. öyle ağır laflar duydum ki hâlâ aklımda .. ama eşim canım o varya onun sevgisiyle dayandım her söze .. birtek avantaj im vardı oda akrabalardan uzak olmam senede bir görüyordum inşallah bsende uzaksindir ..

Nego Nego mutfağı bir kısmını yapmıştım. Kalanını cumartesi eşim evdeyken yapabilirim ancak. Bugün dip köşe yapmam gereken iki oda var. Bu arada temizlediğim odanın kapısını da silip öyle çıkıyorum.
Sıralamayı bozdum ama 😂😂😂

Kızlar. Bugün sabah kalktım
Pazar’a gittim
Yatakları topladım
Eşime kahvaltı hazırladımm

Anneme gittik akşama kadar ordaydık

Eve gelirken bugün süpürmicem evi dedim ama eve gelince ne göreyimmmm kızımın odasındaki kapı rüzgardan çarpmış ve kapının camı kırılmışşş her yer cam dolu😭😭😭 tam 1 saat boyunca evi süpürdüm
Sildim
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Minnoşumun Çamaşırları yıkandı serdim

Şimdi kahve içiyorum❤❤
Zaten ne zaman bugün iş yapmıcam desek mutlaka bişi çıkar. Çok şkür ki siz yokken olmuş.ya minnoşun üstüne falan düssydi Allah korusun

Nego Nego mutfağı bir kısmını yapmıştım. Kalanını cumartesi eşim evdeyken yapabilirim ancak. Bugün dip köşe yapmam gereken iki oda var. Bu arada temizlediğim odanın kapısını da silip öyle çıkıyorum.
Sıralamayı bozdum ama 😂😂😂
Eline sağlık canım, yani sıralama çokta mühim değil maksat üşenenleri gaza getirmek, yani ödev vermekte ki amaç 😂

Kızlar. Bugün sabah kalktım
Pazar’a gittim
Yatakları topladım
Eşime kahvaltı hazırladımm

Anneme gittik akşama kadar ordaydık

Eve gelirken bugün süpürmicem evi dedim ama eve gelince ne göreyimmmm kızımın odasındaki kapı rüzgardan çarpmış ve kapının camı kırılmışşş her yer cam dolu😭😭😭 tam 1 saat boyunca evi süpürdüm
Sildim
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Minnoşumun Çamaşırları yıkandı serdim

Şimdi kahve içiyorum❤❤
Ayyy çok geçmiş olsun. Çok şükür ki size bir şey olmamış.
Ama cam kırıklarına dikkat edin. Çok fazla sıçrıyorlar.

Evet hemde çok zor çocuklar olana kadar 4 Ameliyat 5 tüp Bebek tedavisi ..kilo al ver millet lafı hayatımdan bezdiriyorlardi .. öyle ağır laflar duydum ki hâlâ aklımda .. ama eşim canım o varya onun sevgisiyle dayandım her söze .. birtek avantaj im vardı oda akrabalardan uzak olmam senede bir görüyordum inşallah bsende uzaksindir ..
Çok şükür ki ben de uzağım canım yılda bir olmasa da 2-3 ayda bir kaynanama gider bir akşam kalır döneriz o 3 saat mesafede :)

Eline sağlık canım, yani sıralama çokta mühim değil maksat üşenenleri gaza getirmek, yani ödev vermekte ki amaç 😂
Ne oldu biliyor musun? Akşama kadar temizlik yaptık, o kadar yoruldum, akşam eve bir baktım temizlik yapmadan önce ev daha temiz duruyordu. :işsiz: :işsiz: :işsiz:
sonra anladım ki benden bir cacık olmaz düzen konusunda 🙈🙈🙈🙈

Ne oldu biliyor musun? Akşama kadar temizlik yaptık, o kadar yoruldum, akşam eve bir baktım temizlik yapmadan önce ev daha temiz duruyordu. :işsiz: :işsiz: :işsiz:
sonra anladım ki benden bir cacık olmaz düzen konusunda 🙈🙈🙈🙈
Senin sıkıntı zaten temizlik değil anladığım kadarıyla, düzen sorunu var. Dağınıklık sorunun dimi 😁

IMG-20190807-WA0002.jpeg kızlar biliyorum başınızı şişiriyorum ama bu testte bir şey var mı sizce :KK43:

X