Of canım iki gün geçti adetim ama ağrılarım da geliyor arada 5 yıldır artık ben de kafayı yiyeceğim hiç test yapmam iki gün geçince yaptım ama ben de bilmiyorumBen sanki çizgi gördüm canım.umutlandirmak istemem ama. Göz yanilmasi da olabilir
EvetSenin sıkıntı zaten temizlik değil anladığım kadarıyla, düzen sorunu var. Dağınıklık sorunun dimi
Ben pel anlamam ama hemen sağlık ocağına git kan ver canım.Eki Görüntüle 2296370 kızlar biliyorum başınızı şişiriyorum ama bu testte bir şey var mı sizce
Anladım canım Ama imkansız diye bişey yok.benim teyzemin kızı daha genç kız oda kiloluydu.hatta 2li rakamlara bi gećseydim derdi.naptı ne etti.şuan mankenden farkı yok.görenler tanıyamio inccik dal gibi.annem sormuş nasıl yaptın diye.boğazını tuttum demiş.105 kiloyum deren. Fazlayım hepinizdem 70 li kiloları çok dert etmeyin diye dedim.
Cesaretin var mı desene canımBen pel anlamam ama hemen sağlık ocağına git kan ver canım.
Başımızı şişirmiyorsun bunu söyleme artıkEki Görüntüle 2296370 kızlar biliyorum başınızı şişiriyorum ama bu testte bir şey var mı sizce
Canım çocuk olunca öyle çok normal, benim eşim hep evde bu yüzden. Darlanıyorum dağınık olunca çünkü elimde değilEvetama elimden geleni yapıyorum. Bugün gün elim evin üzerinde olsun, sadece bir yarım saat olmasın ev birbirine giriyor. Ben anlamıyorum yaaaa.
Ay canım gerçekten mi acaba ya ben mi yanlış görüyorum dedim hep hiç gebe kalamadım ki benBaşımızı şişirmiyorsun bunu söyleme artık
Canım fotoğrafı negatif yapıp baktım, inşaallah doğrudur ikinci çizgi var gibi.Eki Görüntüle 2296376
Test yapmaya da korkuyorum hiç çift çizgi görmediğim için bunu da eşimin zoruyla yaptım:)Sağlık ocağına gidemezsen yakınlarda eczane varsa erken gebelik testleri var onlardan al daha iyi sonuç veriyorlar.
İnşallah vardır canım gece yaptım ilk anda çıkmayınca bir daha bakmadım sabah atacaktım testi bu şekilde görünce size de atayım dedim yani ne kadar sonra böyle oldu bilmiyorum ki@Lices_s kuzum var gibi ama ne kadar beklettin testi beklemis gibi duruyor birdaha yaparsan yapar yapmaz cekmresmini. Ay hadi insallah vardir
Inşallah gebesindir canımTest yapmaya da korkuyorum hiç çift çizgi görmediğim için bunu da eşimin zoruyla yaptım:)
Aynen canım bugün de olmazsam yarın yapacağım tekrardan zaten alıştım ben negatif duymaya ilk defa böyle bir şey gördüm ama umutlanmıyorum yine de :)Inşallah gebesindir canım
Ama bana kalırsa emin olmak için bir test daha sabah uyandığında ilk idrarınla yapmalısın yoksa minicik bir umut bile Allah korusun aksi sonuç çıkarsa (gün geçtikçe daha çok umutlanır insan ) daha cok üzer
Gölge gibi ben de gördüm negatif olanda.bi test daha yap canım.inşallah hamilesindirİnşallah vardır canım gece yaptım ilk anda çıkmayınca bir daha bakmadım sabah atacaktım testi bu şekilde görünce size de atayım dedim yani ne kadar sonra böyle oldu bilmiyorum ki
İnşallah canım hayırlısıysa eğer benim pek umudum yok ama :) çizgi yatay gibi sanki geçersiz testGölge gibi ben de gördüm negatif olanda.bi test daha yap canım.inşallah hamilesindir
Ondan ayrı var gibi sanki.sen yarın bi test daha yap bence ,allah ümitlerini boşa çıkarmasın inşallahİnşallah canım hayırlısıysa eğer benim pek umudum yok ama :) çizgi yatay gibi sanki geçersiz test
Sağ ol canım inşallah amin :)Ondan ayrı var gibi sanki.sen yarın bi test daha yap bence ,allah ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah
Ben senin yerinde olsam hemen gider kan veririmAy canım gerçekten mi acaba ya ben mi yanlış görüyorum dedim hep hiç gebe kalamadım ki beninşallah vardır:)