Düzenli Evimiz & Hayatımız

Avm ler oluyor ya züccaciye gibi öyle bir yerden aldım online satışları yok olsa hemen vericem linkini.

Sırf Ramazan diye fiyat artırdılar
Evet doğrudur 😐

Buna Pil taktımm çok güzel yanıyorlar bide yanıp sönme ayarı da var 😍😍
Perdeye nasıl takabilirim ?

Eklentiler

• 20250225_225818.jpg
    20250225_225818.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 12
Benim aldıgım yerde ne kadar acaba dur bakıyım bi etiketlerim daha uygunsa

Cok sabırlıyımdır. Sinirlenince biraz çemkiririm. Ama artık son noktada olur yani o

Aa bizim ev😂

Evet niye şartlıyosun kendini öyle kendinde seviyosan bence erteleme 🌸 kızın kaç yaşında
Daha 3 aylık🥲

Canım niye neye sıkkın bilmiyorum güzel bir gün geçirdim oysa.
Çocuklar uyurken Fatma ana ilahisi açtım.
Çok hüzünlendiriyor o beni.
Ondan mı bilmem.
Bir ağlayasım var bu gece......
Geçen sene ramazan ayına girerken bende hep o ilahiyiyi dinliyordum gerçekten banada çok derin geliyor
Abdullah beyhan dan dinlemiştim 🫠

Bugün değişik bi gündü dün gece annemde çarpıntı olmuş onu hastaneye götürdüm geldim. Bugün kardiyolojiye gittik temiz çıktı eko ekg. Yarın kan verecek. Sonra ahseni götürdüm kontrole öksürük bitmedi çünkü ciğere inmiş biraz daha şurupları değiştirdi hava verdi. Ordan yeğenimi jimnastiğe götürdük ahsende girdi deneme dersi yaptık kayıt ettirdim. Artık benim çekirge de gidecek haftada 2 gün 😂
Bu sene oğlum boş olsaydı Bende jimnastik düşünüyordum çok iyi olmuş 😍 ahsenkuş enerjisini atsın 😊

Ben şimdi uyumaya çalışıcam🥲
Yarın 7 de ev işlerine başlıcam inşallah kafama koydum 2 güne her yeri elimden geçirmek istiyorum
Yarın evde de olamıcam sabah 11 e kadar ne yaparsam 4 ten sonra da ne yaparsam 🫠

Herkese hayırlı geceler 🌸🌸🌸

Biraz ağladım.
Kahve içtim.
Nete baktım.
Kalktım su ısıtıp bi güzel leğende bulaşık yıkadım.
Hala makinem yok.
Bugun ikea dan bulaşık matı aldım. Onu denemek istedim ondan yıkadım biraz da :KK48:
Sonra hoşuma gitti, tezgahı dolapları sildim.
Etrafı topladım.
Kocamla telde konuştum.

Yattım.
Daha iyiyim🤎

Herkese hayırlı geceler 💐

Back