- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
Tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun insallah.Hayırlı olsun bu arada güle güle oturun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun insallah.Hayırlı olsun bu arada güle güle oturun
Hoşgeldin canım güle güle oturunTesekkur ederim daha iyileri sizin olsun insallah.
Neyse ki biraz geçmiş süt alerjisi için de 1 yaşından sonra geçer diyorlar inşallah geçer ne zaman doğmuştu kızın biz 1 Eylül doğumluyuzpeki bunları her gün mü yapıyorsun canım.mesela her gün evi muhakkak süpürüp silip,sonrada WC banyo falan yıkıyor Musun? Soru sordum ama banlanmışsın
merhaba canım Allah’a şükür büyüdü 10 aylık oldu 11 inci ayın içindeyiz.buğday ve bakliyat alerjileri geçti ama süt alerjimiz hala devam ediyor
hoşbuldum çiçeğim
aynen en tatlı çekirgeVay vay vay neler yapılmış böyle, en sevdiğim çekirge modeli
ben şok bende tarazi burcuyumTerazi :)
Merhaba canim tesekkur ederim. Seni taniyorum arada agustos annelerine yaziyordun buyuttun mu bebisiniHoşgeldin canım güle güle oturun
Aynen valla ćeken bilirbitmiyolar da anam.makineye çekiyom çekiyom ertesi gün başkası gelmiş.bitmeyen kan davası gibi
Genel banyoyu tuvaleti lavabosunu yıkadım temizledimBen de yazayım bari:
Mutfak balkonunu toparladım süpürdüm yıkadım
Mutfağı süpürdüm sildim
Oturma odasında oyuncakları topladım,süpürdüm sildim ,holü sildim
Çamaşırlıktaki kuruyanlari topladım
Dün de salonun balkonunu süpürüp silmiştim.yikamak ne mümkün.bir tane 3 kapaklı dolap,bir tane bambu koltuk takımı ve sehpa takımı.nefrettttt çünkü ben evlenmeden önce varmış isteğim dışında tutuluyor
Bu arada Çarşamba günü yazliktan döndük 2- 3 günde orada temizlik geçmişim var.
Evet canım büyüttüm çok şükür 11 aylık oldukMerhaba canim tesekkur ederim. Seni taniyorum arada agustos annelerine yaziyordun buyuttun mu bebisini
Ben de 2017 Ağustos annesiyim oğlum 23 aylikEvet canım büyüttüm çok şükür 11 aylık olduk
28 Eylül doğumluyuz bizde canım.bebeğin yürüyor muNeyse ki biraz geçmiş süt alerjisi için de 1 yaşından sonra geçer diyorlar inşallah geçer ne zaman doğmuştu kızın biz 1 Eylül doğumluyuz❤❤❤
Kuzu merhaba canım.iyiyiz Allah’a şükür.11 inci ayın içindeyiz.bebeğim hala emeklemiyor yürümüyor.hatta oturmuyor bile.sevmiyor oturmayı.doktora götürdük tahlil yaptırdık bir problem yok.ama üşengeç çıktı kızım.üzülüyorum bendeCocoChanelmademoiselle selam canim sende mi burdasin.. ben minik kuzular agustos annelerinden yeni uyelik aldim. Tatli kizin nasil
iki gündür ne güzeldi hava bugün gene çatır sıcak var
Bonus'un mesajının altına imzamı atıyorum. Hoşgeldiniz kızlar.Yeni gelenler hoşgelmiş
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii sen gebe halinle nasıl ayak uydurcan burdaki çılgınlara :)
Nego ban yimişin yavri allah kurtarsın. Ben sana hak verdim :))