Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok heyecanlıyım negom led ışıklar için
Bu kadar heyecan yapıyorsa bende alayım
Harikasın
Daha ne yapacaksın,bir dünya iş yapmışsın

Neler yaptım

Çocukların yatağını düzelttim
Meyvelik,sebzeliği düzenledim
Süt tenceresi,fırın tepsisi vardı yıkadım
Dün katlanan çamaşırları yerleştirdim
Çocukların dolabını döktüm,yazlık kışlık,verilecek olanları ayırdım
Seccadeleri makineye attım
Küçüğüme kahvaltı yaptırdım,topladım
Balkon minderlerini yerleştirdim,kilimini serdim
Fidelerimi suladım
Menüyü belirledim,malzemeleri buzluktan çıkardım

Ah son maddeyi gördüğüm iyi oldu benim de buzluktan çıkarmam gereken var

Bi temizlik sevdası ile uyandım bugün midem az ağrıyor dedim şöyleeeeeeee bi temizliyşm başta çok heyecanlıydım. Sanırım yapmıcam

yakalandin artık kapıları silmek istiyorum ben de. beraber maratona çıkalım mı

Allah yardımcın olsun canım. Tayin çıkmazsa buralara taşınsana ayyy nasıl güzel olur beraber yürüyüş yaparız her gün
Haha çok tatlısın ama merkez zor canımhem maddi olarak yorar hem de çocuklara yetismem daha zor olur. Akşam bı konu açmayı düşünüyorum zaten, nerelere tayin istenilebilir diye.
Kolay gelsin herşey gölünüzün istediği şekilde gerçekleşir inşallah
Amin, teşekkür ederim
Sıkıntılı bir süreç haklısın,umutsuzluğa kapılma,sen çabala duanı et,en güvenilir olana teslim et kendini.İnşaallah güzel günler gelecek inanıyorum
Hakk serleri hayr eyler, sürekli telkin ediyorum kendime ama bı bakıyorum aklımda bin düşünce.Bosa koyuyorum dolmuyor,doluya koyuyorum almıyor. Ev sahibimle karşılıklı oturuyoruz,gelinini belki karşıya almaz diye ümit ediyordum ama alacakmış.Ya nasip bakalim, teşekkür ederim, duandan eksik etme
S Suskunhanim ne yazsam bilemedim canım kendimi düşündüm okurken zorlandım. Allah kolaylığını versin sana
Amin canım, sağ olasın

Nego puzzle bitti dün ama ev işlerini de yaptım. ihmal etmedim

bugün çorba pilav karnıyarık cacık yapcam inşallah.
eşim tatlı istedi belki tatlı da yaparım:)
Oo hamarat kadının hali başka
Menü süper afiyet olsun
Ayran çorbası, tavuklu pilav,mantar güveç, salata,tavuk göğüslü supangle yaparım belki birde

Belki gelin istemez vazgeçerler,belli olmaz aklı varsa istemesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…