- 2 Kasım 2013
- 9.729
- 53.317
Allah iyiliğini versinÇok heyecanlıyım negom led ışıklar için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğini versinÇok heyecanlıyım negom led ışıklar için
evet kuşum sende topla sabah inan iki kat daha ağır oluyorki önünde savur var rahat hazırlarsın sofranı. bende rutine oturturum umarım ocağıda sildim çamşırlarıda katladım yarınki yıkancaklarıda makineye hazırladım birde yarın için kurufaülye suya koydum74FRIDA topladın mı?
Valla benim içinde ilkti işlerimi ayarlayıp çıkınca öyle oldu normalde eşimle erken giderdik.
16:34 tü çıktığımda
Güzel gidiyor canım yarıladım sayılır uçurtma avcısının etkisinden uzun süre çıkamamıştım banalım bu nasılBeğendin mi
Aynen ben bir bucuk senedir evdeyim yasaklar beni etkilemiyorBu tam kapanmayı niye bu kadar abarttılar (evde sıkıldık diyenler için diyorum) benim gibi zaten virüs yüzünden keyfi gezmeyenler için değişen hiç bir şey yok,evdeydim zaten,evde olmaya devam ediyorum.
Millet sokak da zaten,balkonu düzenlerken sokaktan geçenlere kötü kötü baktım bütün gün elimde telefon gören biri de hızlı hızlı yürümeye başladı
Zihnim ve gönlüm yorgun bedenimden ziyade durumu biliyorsunuz 7-8 aydır ayrı yaşıyorum iki çocuğumla.Ayri eve çıkarken çocuklarım da babasını görsün diye tayin istememiştim geçen yıl ama bu yıl gördüm ki babaları için çok da mühim değil bu.haftada bir gün bı kaç saatliğine alıyor.cocuklsrim yine hasret kalıyor,evler çok yakın bir de.Çok mu yoruldun bugün,az geliyorsun artık buraya
Allah gücünü kuvvetini arttırsın inşallah canımZihnim ve gönlüm yorgun bedenimden ziyade durumu biliyorsunuz 7-8 aydır ayrı yaşıyorum iki çocuğumla.Ayri eve çıkarken çocuklarım da babasını görsün diye tayin istememiştim geçen yıl ama bu yıl gördüm ki babaları için çok da mühim değil bu.haftada bir gün bı kaç saatliğine alıyor.cocuklsrim yine hasret kalıyor,evler çok yakın bir de.
Neyse asıl sorun şu: Geçen yıl ev bulamamış son dk bı komşumun evini tutmuştum ama oğlu evlenecekti biliyorum,ben de bir yıllık duruma bakıp yön çizerim diye biraz da başka ev bulamamaktan kabul etmiştim.Agustosta düğünleri var,eve tadilat gerekli malum, Haziran gibi çıkmama lazım ama tayinler ağustosta yapiliyormus.temmuz başında kardeşimin dügunu var.Haziran ortası gibi eşyaları bı depo gibi bir yere tasitip ailemin yanına geçip tayin durumuna göre de (ki olmama ihtimali de var) tekrar oraya tasitacagim.
Maddi manevi yoran bir süreç.
Anka
Amin canım Allah razı olsunAllah gücünü kuvvetini arttırsın inşallah canım
Hıı taam sensinSaksı değilim ben velinimet diyceksin en çok bana diyceksin
Allah yardımcın olsun canım. Tayin çıkmazsa buralara taşınsana ayyy nasıl güzel olur beraber yürüyüş yaparız her günZihnim ve gönlüm yorgun bedenimden ziyade durumu biliyorsunuz 7-8 aydır ayrı yaşıyorum iki çocuğumla.Ayri eve çıkarken çocuklarım da babasını görsün diye tayin istememiştim geçen yıl ama bu yıl gördüm ki babaları için çok da mühim değil bu.haftada bir gün bı kaç saatliğine alıyor.cocuklsrim yine hasret kalıyor,evler çok yakın bir de.
Neyse asıl sorun şu: Geçen yıl ev bulamamış son dk bı komşumun evini tutmuştum ama oğlu evlenecekti biliyorum,ben de bir yıllık duruma bakıp yön çizerim diye biraz da başka ev bulamamaktan kabul etmiştim.Agustosta düğünleri var,eve tadilat gerekli malum, Haziran gibi çıkmama lazım ama tayinler ağustosta yapiliyormus.temmuz başında kardeşimin dügunu var.Haziran ortası gibi eşyaları bı depo gibi bir yere tasitip ailemin yanına geçip tayin durumuna göre de (ki olmama ihtimali de var) tekrar oraya tasitacagim.
Anka
Allah yardımcın olsun canım. Tayin çıkmazsa buralara taşınsana ayyy nasıl güzel olur beraber yürüyüş yaparız her gün
Kolay gelsin herşey gölünüzün istediği şekilde gerçekleşir inşallahZihnim ve gönlüm yorgun bedenimden ziyade durumu biliyorsunuz 7-8 aydır ayrı yaşıyorum iki çocuğumla.Ayri eve çıkarken çocuklarım da babasını görsün diye tayin istememiştim geçen yıl ama bu yıl gördüm ki babaları için çok da mühim değil bu.haftada bir gün bı kaç saatliğine alıyor.cocuklsrim yine hasret kalıyor,evler çok yakın bir de.
Anka
Yürürken bonusu çekiştiririz dediydimSiz yürüüceniz diye bizi niye burda heveslendiriyonuz
Sıkıntılı bir süreç haklısın,umutsuzluğa kapılma,sen çabala duanı et,en güvenilir olana teslim et kendini.İnşaallah güzel günler gelecek inanıyorumZihnim ve gönlüm yorgun bedenimden ziyade durumu biliyorsunuz 7-8 aydır ayrı yaşıyorum iki çocuğumla.Ayri eve çıkarken çocuklarım da babasını görsün diye tayin istememiştim geçen yıl ama bu yıl gördüm ki babaları için çok da mühim değil bu.haftada bir gün bı kaç saatliğine alıyor.cocuklsrim yine hasret kalıyor,evler çok yakın bir de.
Anka