Düzenli Evimiz & Hayatımız

Belki gelin istemez vazgeçerler,belli olmaz😊 aklı varsa istemesin zaten😅
Çok tatlısın🤭😂😂 ben de ona guvenmistim, iki kızı var,kızları da karşıya gelin alma diyorlar ama babaları tutturmuş evimiz varken kiraya gelin olmaz diye🙈 bir de ikiz oğlanlar,yani iki gelin alacak,diğer gelini de yan apartmanda gorumcesinin evine oturtacak

Zihnim ve gönlüm yorgun bedenimden ziyade😔 durumu biliyorsunuz 7-8 aydır ayrı yaşıyorum iki çocuğumla.Ayri eve çıkarken çocuklarım da babasını görsün diye tayin istememiştim geçen yıl ama bu yıl gördüm ki babaları için çok da mühim değil bu.haftada bir gün bı kaç saatliğine alıyor.cocuklsrim yine hasret kalıyor,evler çok yakın bir de.
Neyse asıl sorun şu: Geçen yıl ev bulamamış son dk bı komşumun evini tutmuştum ama oğlu evlenecekti biliyorum,ben de bir yıllık duruma bakıp yön çizerim diye biraz da başka ev bulamamaktan kabul etmiştim.Agustosta düğünleri var,eve tadilat gerekli malum, Haziran gibi çıkmama lazım ama tayinler ağustosta yapiliyormus.temmuz başında kardeşimin dügunu var.Haziran ortası gibi eşyaları bı depo gibi bir yere tasitip ailemin yanına geçip tayin durumuna göre de (ki olmama ihtimali de var) tekrar oraya tasitacagim.
Maddi manevi yoran bir süreç.
@Anka
Şimdi okudum bunu. :KK43: Allah hakkında hayırlısını versin. Bu pis lanet erkekler eşlerden boşandıktan sonra çocuklardan da boşanıyorlar. :KK43:

Şamdan bu enerji nereden gleiypr. Bu kadar da hayat sevilmez yahu :KK70:

ay napayim musluk:KK70::KK70:
aklımda duracağına karnımda dursun deyip yerler ya.
aklımda duracağına anılarımda dursun diyorum ben de artk:KK70::KK70:

kendini bosvermek hiç bişey kazandırmadi ki bosversem.

hadi kovayı aliyom ben😁😁
buçukta buluşalım

ay napayim musluk:KK70::KK70:
aklımda duracağına karnımda dursun deyip yerler ya.
aklımda duracağına anılarımda dursun diyorum ben de artk:KK70::KK70:

kendini bosvermek hiç bişey kazandırmadi ki bosversem.

hadi kovayı aliyom ben😁😁
buçukta buluşalım
Tamam bende namaz kılıp başlarım 10 dk geç

Çok tatlısın🤭😂😂 ben de ona guvenmistim, iki kızı var,kızları da karşıya gelin alma diyorlar ama babaları tutturmuş evimiz varken kiraya gelin olmaz diye🙈 bir de ikiz oğlanlar,yani iki gelin alacak,diğer gelini de yan apartmanda gorumcesinin evine oturtacak
Şimdiden gazaları mübarek olsun o zaman🤣🤣

Ahh bizde annemlerin evinin dış cephesini boyuyoruz pencerelere çerçeve yapıyoruz falan inanılmaz yoruyor
Bir yandan yemekte hazırladık birde annem kek yapıyor canımız cıktı telefonu anca elime aldım ama şuan yine sesleniyorlar gel diye valla bir oturamadım
Kolay gelsin canım

X