Ya ne güzel tarif ettinGünaydın, hayırlı mutlu sabahlar
Ben de negoo'cum, şu anda ne gorsem okumaya çalışıyorumküçük çocuklar yolda giderken tüm tabelalari okur ya, ben de aynı öyleyim şu an
Işler daha yolunda gibi, burda size anlattığım durumları konuştum isyerimle açıkça, ama tabi çok bir anlamı oldu mu, bana sorarsan olmadı. Yine zor durumda kalsalar yine ben öne sürülen kişi olurum gibime geliyor canım. Konuşmalardan onu anladım.
Eşim de işten çıkmam konusunda daha ılımlı şu an, o yüzden kafa olarak da daha rahatım çok şükür. Boğa burcu olmanın ekmeğini yiyorum biraz, sonsuz sabrimla katlaniyorum bakalım ne zaman taşacak
Anladım canım benim olsun temiz temiz çekersin daha iyi olur
Sen yinede dinlen tam geçsin,zorlama kendiniGünaydın
İhtiyaç var da yapacak derman yok bugün daha iyiyim evi zorlamadan süpürsem çok iyi olacak
Neler yaptım
Yatakları düzelttim
Küçüğümün karnını doyurup okula gönderdim
Ocağı,ocağın arkasını sildim
Buzdolabını sildim düzenledim
Çıkan bulaşıkları elde yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Evi havalandırdım
İşim çok yapacak enerjim yok,kolay gelsin bana
Yatakları topladım camları açtım
Makinayı doldurdum çalıştırdım
Çocuklara kahvaltı hazırladım
MaşAllah maşAllah bende işte yukardakileri yaptımNeler yaptım
Yatakları düzelttim
Küçüğümün karnını doyurup okula gönderdim
Ocağı,ocağın arkasını sildim
Buzdolabını sildim düzenledim
Çıkan bulaşıkları elde yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Evi havalandırdım
İşim çok yapacak enerjim yok,kolay gelsin bana
Otu,çeri çöpü ayıklanacak tek tek,sonra doğranacak,satırla tahta üstünde kıyılıyor da onu yapamam,robotta çekicem benMadımakları napcaktın senbenim hiç yemediğim madımak hani
Az mı yaptığın,bir buzdolabı fazla bendeMaşAllah maşAllah bende işte yukardakileri yaptım
Canım çok lazım değilse yapmasan. Ya da eşin yapsa.Günaydın
İhtiyaç var da yapacak derman yok bugün daha iyiyim evi zorlamadan süpürsem çok iyi olacak
Senin bu motive edici mesajların yok muAz mı yaptığın,bir buzdolabı fazla bende
Kolun neden uyuştu kiBen naptım kalkınca
Çocuk odasını topladım
Kahvaltı hazırladım
Derse soktum büyüğü.
Sonra küçüğe hazırladım
Yarım saat yeni gelen kuşu elimde yem yesin diye bekledim
Kolum uyuştu uzanıyorum.
Eşimn balkonda işi var bitsin tekrar silicem
Kolun neden uyuştu ki
Bi güldüm bi üzüldüm nasıl mesaj yazmışsın bonusum yaZeynep ergülden halliceyim limonsuz :) fıtıktan dolayı boyun kol kaslarım çok zorlanıyo elimi yukarda tutunca.
Misal çamaşır asmak.
Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah bonusumKolumda güç kalmadı ki nevresimi değişicektim dinlendirim az mesaj bile zorluyo şu an sadece elimde yem tuttum ya
Bi güldüm bi üzüldüm nasıl mesaj yazmışsın bonusum ya
Gözümün önünde Zeynep Ergül ün muhteşem sözleriBende güldüm ki napim öyle de ağrıyo böyle de kalktım zaten kalabalık olmadan gidim ilacımı alim
Bugün bacağım değil de sadece belimde ağrı var Bugün de kalır artık ne yapayımSen yinede dinlen tam geçsin,zorlama kendini
Eşim işte canım yerdeki saç, kıl gözüme batıyor çok dibe köşeye girmeden onları alırsam iyi olur olmazsa da kalacak artık ne yapayımCanım çok lazım değilse yapmasan. Ya da eşin yapsa.
Ah canım Allah şifa versin ne yapmışız biz böyle kendimizeZeynep ergülden halliceyim limonsuz :) fıtıktan dolayı boyun kol kaslarım çok zorlanıyo elimi yukarda tutunca.
Misal çamaşır asmak.
Çok geçmiş olsunNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.