Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben geldim Nego Nego dan özenip işlere giriştim.

oğlanın kuculenleri, kışlıklari ayırıp bazanin altına koydum. yer yok diye orda burda duran şilte, salıncak, bebek yastığı yorganı vs vs hepsini toplayıp baza altına kaldırdım.
süt sağma makinesi, reflü yatağı, biberon ıvır zıvır herşeyi kaldırıp bazanin altına tiktim.
ev birazcık aralandı ama bazalarin altında yer yok artık 😕
gelen kitaplarımı kitaplığa dizdim
dağınıklığı topladım
bı makine çamaşır astım
bi makine daha yıkanıyo

devamı gelecek inşallah 😁
Eline sağlık👏 yeni kitap mı aldın😍

Oruç bahane oldu işte.

Önceden iftara kendime ballı limonlu su hazırlardım ne güzel içerdim
Limon suyu benim tansiyonumu düşürüyor.
Kız ben yatamıyorum ki ya yattığım yerde iyice fena oluyorum yatarken iyice düşüyo tansiyonum
Dinlenmen lazım. Bir dr görünmen lazım. Tansiyon önemli. Geçmiş olsun.

O zaten yokluyo bazen. Biraz oturdum sonra uzandım oluyo işte bazen.
Ben uzanınca iş yapıcakları tutuyo sağolsunlar kalktım

inşallah uğramaz bonus.
hiç bitmiyo dertleri demi. benimkide eline çekiç almış beni tamir ediyo vura vura:KK70::KK70:

fırsatın olursa uyu sen. dolaplar bekleyebilir. daha çok yeni bebek. uykusuzluk çok zor:KK43:
Hamileyken alıştım galiba son 2ay 2saat uykuyla gezdim.
O sensin canım,bazı arkadaşlar mutfak dursa da toplamıyor🤣
Keske bi tık rahat olabilsem bende. Böyle olmakta çok zor. Kafayı koyduğumu yapacam:KK43:
şükür erzurumdayım da çok sıcak olmuyor yaz benim de gözümü korkutuyor
İnşallah seninki rahat geçer.

Tipe bak minnak😍

O ne demek :KK53:

Dinlen bugün,dolaplar kaçmıyor.Önce sağlık
Dinlenemedim de şimdi bebek uyuyo büyükler uyanık:KK43: kızımda tuvalet eğitimindeyiz:KK43:
Kızlar benim de kızda Eylül de doğdu sayılır. Anlıyorum sizi. Hep derim bir daha doğurucak olursam hesaplayıp Nisan ayının başına denk getiricem diye :KK70:
Oda mevcut bende oğlum 1nisan doğumlu. Çok rahat oluyo o ay bebek içinde senin içinde.. En zoru en küçük kızımdı. Ocak doğumlu. Hamileliği de doğum sonrası da zor geçti benim için.

Hamileyken alıştım galiba son 2ay 2saat uykuyla gezdim.

Keske bi tık rahat olabilsem bende. Böyle olmakta çok zor. Kafayı koyduğumu yapacam:KK43:

İnşallah seninki rahat geçer.

Dinlenemedim de şimdi bebek uyuyo büyükler uyanık:KK43: kızımda tuvalet eğitimindeyiz:KK43:

Oda mevcut bende oğlum 1nisan doğumlu. Çok rahat oluyo o ay bebek içinde senin içinde.. En zoru en küçük kızımdı. Ocak doğumlu. Hamileliği de doğum sonrası da zor geçti benim için.

insan başta anlamiyo ama sonra çok sıkıntı yaşıyo uyku yüzünden. gerçi sen daha tecrübelisin ama en azından uyumasan da uzan dinlen bol bol

X