Almazsın bence ya senin fiziğin güzel masallah izliyorum videolarını. Hiç göbek falan yok dogum yapmamış gibisinBende öyleyim karnında futbol topu gibiydi ne elim ne ayağım şişti doğumdan sonra çıktığımda bile bir şey kalmamıştı ama 15 kilo almıştım doğumdan sonra 7 kilo vardı o da gitti hızlıca ama annemde benim gibiymiş bende bir kilo almış gitmemiş sende öyle olursun diyor bir de utanmadan Allah korusun dedim ama bakalım
Sabahtan yaptiklarim;Günaydın hanimlar
Bugün yapacaklarim;
Lavabolari silmek
Salata malzemelerini kurutup dolaba koymak
Mutfagi toplamak
Camasirlari katlamak
Ders calismak
Spor yapmak
Evi süpürmek
Aslinda giysi dolabının üstünü de silsem iyi olcak da yetisemiyorum cok yüksek merdiven de yetmiyo neyse bakcam
Kusumun kafesini temizlemek
Kızlar morkagit vardı o nerde acaba bide renksizgokkusagı ha bide havalıhavasız vardı baya iş yapardı oda yok oldu
Eki Görüntüle 2831899 Bende yaptım bonus heryer şıkır şıkır oldu sabah süpürdüm bide demezler mi bu gece tüm evi balkonu süsleyeceklermiş
Aynen öyle valla elimden bir süpürge bir ıslak mendil düşmüyorAynen bende dik süpürgeyle çekiyorum sürekli ama iki günde bir de dip köşe olmazsa olmuyor
Teşekkür ederimAlmazsın bence ya senin fiziğin güzel masallah izliyorum videolarını. Hiç göbek falan yok dogum yapmamış gibisin
Bende dün fırçaladım ayy kollarım ağrıdıHalı fırçaladım süpürüyorum odalarıAktif Lora
Amin canım zor gerçekten diyet yapmak. Yapıyosun yiyemiyosun en zoru da oTeşekkür ederiminşallah almam valla sonra vermeye çalışmak Allah yardımcısı olsun herkesin çok zor valla
Canım orası balkon kapısı tülü hiç o köşeden döndürmüyordum zaten beyazın üzerine daha güzel olacağını düşündümGüneşlik çekilimi durucak öyle tüle mi yapsaydın acaba eline sağlık çok güzel olmuş
Ben halıları kaldırdım yıkamaya verecem Adana ya ilk geldiğimde halı kaldırmakta neymiş derken insan kolaya çabuk alışıyormuşBende dün fırçaladım ayy kollarım ağrıdı
71le gittim doğuma 73 oldum:)) 58e düşmem lazım ama :)Ohh ne Güzel valla. Fazla dediğinde 2 3 kilo fazladır kesin
Bende osmaniyenin bi ilçesindenim:)) antep te de kaldırmıyoruz şimdi de ona alıştım :)Canım orası balkon kapısı tülü hiç o köşeden döndürmüyordum zaten beyazın üzerine daha güzel olacağını düşündüm
Ben halıları kaldırdım yıkamaya verecem Adana ya ilk geldiğimde halı kaldırmakta neymiş derken insan kolaya çabuk alışıyormuşşimdi onlardan önce toplar oldum
Şuan zor bi süreçten geçiyorsun canım kafan biraz rahatlayınca verirsin bence. İnsanın beyni doluyken diyet yapamıyor yani ben öyleyim71le gittim doğuma 73 oldum:)) 58e düşmem lazım ama :)
Bende osmaniyenin bi ilçesindenim:)) antep te de kaldırmıyoruz şimdi de ona alıştım :)
Benimde Üniversitesiden adana kozanlı bi arkadasım var çok severim hala görüşüyoruz ama telefonda tabi71le gittim doğuma 73 oldum:)) 58e düşmem lazım ama :)
Bende osmaniyenin bi ilçesindenim:)) antep te de kaldırmıyoruz şimdi de ona alıştım :)