Düzenli Evimiz & Hayatımız

Arkadaşlar forumda bir arkadaş var Z zinciriye çocuk isteği için Enbiya suresinin son sayfasının okunması lazımmış 25 kişiye ihtiyacı varmış okuyabilir misiniz rica etsem Nego Nego cum sen halledersin Allahın izniyle
Bonus Bonus Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Limonsuzzcay Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu Kukrim Kukrim terliksuu terliksuu RedGirl RedGirl Ayla- Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle

Şuan zor bi süreçten geçiyorsun canım kafan biraz rahatlayınca verirsin bence. İnsanın beyni doluyken diyet yapamıyor yani ben öyleyim
Şimdi sadece anne sütü aldığı için diyet yapmıyorum. Biraz daha büyüsün bakarım o zaman:)
Benimde Üniversitesiden adana kozanlı bi arkadasım var çok severim hala görüşüyoruz ama telefonda tabi 😊
Kozana çok yakınız biz. Kesin kadirliden de arkadaşın vardır:)
Bonus Bonus Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Limonsuzzcay Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu Kukrim Kukrim terliksuu terliksuu RedGirl RedGirl Ayla- Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
Ne zaman okunacak canım

Canım orası balkon kapısı tülü hiç o köşeden döndürmüyordum zaten beyazın üzerine daha güzel olacağını düşündüm

Ben halıları kaldırdım yıkamaya verecem Adana ya ilk geldiğimde halı kaldırmakta neymiş derken insan kolaya çabuk alışıyormuş🙈 şimdi onlardan önce toplar oldum
🤣🤣 vallahi öyle ama ben şimdi annemlerin yanına geldim istanbula ama büyük ihtimal donuncebende kaldırırım halıları çok rahat oluyor ama belki bu sene oğlum yüzünden yazlık ince hali alırım bilemedim

X