Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oğlana diyorum 23nisan kutlıcaz balkonda :) tek başına parti mi yapılır diyo:)) 1haftadır şiir ezberletmeye çalışıyom canım çıktı :)

Dün terapi de bizimle konuştu daha oğlanı görmedi. Ne yapmamız gerektiğini nasıl davranmamız gerektiğini anlattı.

Benim hep 2yaşlarına geldiklerinde tekrar hamile kaldığım için hiç o fırsatım olmadı
Hahaha bende öyle düşünüyorum şimdi zayıflıcam sonra bidaha cocuk olcak yine kilo al yine ver amannn ömrüm kilo düşünmeyle geçiyor. Şu yiyip yiyip kilo almayan hamile kalınca sadece göbeği cıkıp oda doğumda yok olan hatunları çok kıskanıyorum

Cocukta haklı tek basına olur mu İnsallah bundan sonraki süreç sizin icin çok kolay geçer. Neye karar verdin eşinin geri eve dönmesi konusunda kararsızdın

Bende en fazla 8kilo aldım hamilelikte hatta son bebekte 5kilo aldım 3ü bebekti:) Şuan doğuma gittiğim kilodan da fazlayım

Cocukta haklı tek basına olur mu İnsallah bundan sonraki süreç sizin icin çok kolay geçer. Neye karar verdin eşinin geri eve dönmesi konusunda kararsızdın
Oğlumun davranışlarını uzun vadede izleyeceğim. Pedagogta görüşsün sonra bakacağım duruma

Bende öyleyim karnında futbol topu gibiydi ne elim ne ayağım şişti doğumdan sonra çıktığımda bile bir şey kalmamıştı ama 15 kilo almıştım doğumdan sonra 7 kilo vardı o da gitti hızlıca ama annemde benim gibiymiş bende bir kilo almış gitmemiş sende öyle olursun diyor bir de utanmadan Allah korusun dedim ama bakalım

Ohh ne Güzel valla. Fazla dediğinde 2 3 kilo fazladır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…