- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Şimdi sadece anne sütü aldığı için diyet yapmıyorum. Biraz daha büyüsün bakarım o zaman:)Şuan zor bi süreçten geçiyorsun canım kafan biraz rahatlayınca verirsin bence. İnsanın beyni doluyken diyet yapamıyor yani ben öyleyim
Kozana çok yakınız biz. Kesin kadirliden de arkadaşın vardır:)Benimde Üniversitesiden adana kozanlı bi arkadasım var çok severim hala görüşüyoruz ama telefonda tabi
Ne zaman okunacak canımBonus Saricivcivcikcik Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Kukrim terliksuu RedGirl Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
Canim okurdum ama regl dönemimdeyim maalesefBonus Saricivcivcikcik Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Kukrim terliksuu RedGirl Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
Sağolasın canim.Özelden yazdı ben okumuştumBonus Saricivcivcikcik Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Kukrim terliksuu RedGirl Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
Dualarımız bölümümde okunuyor bu sure bi bakın mutlaka
BonusssDualarımız bölümümde okunuyor bu sure bi bakın mutlaka
Yapma yoksa o tam bir işkence olurAmin canım zor gerçekten diyet yapmak. Yapıyosun yiyemiyosun en zoru da o
Canım orası balkon kapısı tülü hiç o köşeden döndürmüyordum zaten beyazın üzerine daha güzel olacağını düşündüm
Ben halıları kaldırdım yıkamaya verecem Adana ya ilk geldiğimde halı kaldırmakta neymiş derken insan kolaya çabuk alışıyormuşşimdi onlardan önce toplar oldum
Haftaya cumaya kadar canım 1 sayfa sadeceŞimdi sadece anne sütü aldığı için diyet yapmıyorum. Biraz daha büyüsün bakarım o zaman:)
Kozana çok yakınız biz. Kesin kadirliden de arkadaşın vardır:)
Ne zaman okunacak canım
Haftaya cuma duası olacak canım uygunsa +1 diyeyim miCanim okurdum ama regl dönemimdeyim maalesef
Acelesi yoksa okurum bikac gün sonra.
O zaman okurum insallah diyebilirsinHaftaya cuma duası olacak canım uygunsa +1 diyeyim mi
Allah razı olsun kuzumO zaman okurum insallah diyebilirsin
Amin cümlemizdenAllah razı olsun kuzum
Evet gördüm ama şuan müsait değilim malesefBonus Saricivcivcikcik Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Kukrim terliksuu RedGirl Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
Tamam bitane okuyum inşallahBonus Saricivcivcikcik Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Kukrim terliksuu RedGirl Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
Eşim istiyor,kıyamıyorumYapma yoksa o tam bir işkence olur
almıstım canım benBonus Saricivcivcikcik Limonsuzzcay A Anka Ataayemi zeynepyu Kukrim terliksuu RedGirl Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
Allah razı olsun kuzumTamam bitane okuyum inşallah
Sendende Allah razı olsun. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin insallahAllah razı olsun kuzum