- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hep 2yaşlarına geldiklerinde tekrar hamile kaldığım için hiç o fırsatım olmadıBende anca kız 1 bucuk yasına gelince buldum o cesareti daha senin cok var
Mecbur bonus iki güm evi süpürüp silmesem sanki aylardır süpürülmemiş gibi oluyo anlamıyorum kiSenin hep öyle enerjide sorun yok ya hamdolsun bende uygulamada sorun oluyo
Hahaha bende öyle düşünüyorum şimdi zayıflıcam sonra bidaha cocuk olcak yine kilo al yine ver amannn ömrüm kilo düşünmeyle geçiyor. Şu yiyip yiyip kilo almayan hamile kalınca sadece göbeği cıkıp oda doğumda yok olan hatunları çok kıskanıyorumBenim hep 2yaşlarına geldiklerinde tekrar hamile kaldığım için hiç o fırsatım olmadı
Mecbur bonus iki güm evi süpürüp silmesem sanki aylardır süpürülmemiş gibi oluyo anlamıyorum ki
Cocukta haklı tek basına olur mu İnsallah bundan sonraki süreç sizin icin çok kolay geçer. Neye karar verdin eşinin geri eve dönmesi konusunda kararsızdınOğlana diyorum 23nisan kutlıcaz balkonda :) tek başına parti mi yapılır diyo:)) 1haftadır şiir ezberletmeye çalışıyom canım çıktı :)
Dün terapi de bizimle konuştu daha oğlanı görmedi. Ne yapmamız gerektiğini nasıl davranmamız gerektiğini anlattı.
Aynen öyle yok mu bunun bi çözümüBenimkide öyle
Burda süpürüyosun arkanı dönüyosun batmış
bonus yaptin mi bisiler ben yataktan bildiriyorum
Bonus senin kaç cocugun var bide kaç yaşındalar merak ettimYatak topladım çamaşır koydum küçük kızın saçının uçlarından aldım tenefüste öbürünüde alıcam süpürmeden.
Bonus senin kaç cocugun var bide kaç yaşındalar merak ettim
Amin en güzel duaGünaydınn,sağlıklı,enerjik bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2831612
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Benim evde süpürge sabah çıkar akşam oğlum uyurken kaldırırım ya da biri gelirse çünkü sürekli yerlerde bir şeyler oluyorMecbur bonus iki güm evi süpürüp silmesem sanki aylardır süpürülmemiş gibi oluyo anlamıyorum ki
Bende en fazla 8kilo aldım hamilelikte hatta son bebekte 5kilo aldım 3ü bebekti:) Şuan doğuma gittiğim kilodan da fazlayımHahaha bende öyle düşünüyorum şimdi zayıflıcam sonra bidaha cocuk olcak yine kilo al yine ver amannn ömrüm kilo düşünmeyle geçiyor. Şu yiyip yiyip kilo almayan hamile kalınca sadece göbeği cıkıp oda doğumda yok olan hatunları çok kıskanıyorum
Oğlumun davranışlarını uzun vadede izleyeceğim. Pedagogta görüşsün sonra bakacağım durumaCocukta haklı tek basına olur mu İnsallah bundan sonraki süreç sizin icin çok kolay geçer. Neye karar verdin eşinin geri eve dönmesi konusunda kararsızdın
Ne oldu ya ben bu olayları hep kaçırıyorum ne dedi de gittitrol veya gercekten hasta burasida şifa bulacağı biryer değil diye düsünuyorum. diger üyenin de çirkin uslubu olmus supurgeye gitti kız el sallayarak
Bende öyleyim karnında futbol topu gibiydi ne elim ne ayağım şişti doğumdan sonra çıktığımda bile bir şey kalmamıştı ama 15 kilo almıştım doğumdan sonra 7 kilo vardı o da gitti hızlıca ama annemde benim gibiymiş bende bir kilo almış gitmemiş sende öyle olursun diyor bir de utanmadan Allah korusun dedim ama bakalımHahaha bende öyle düşünüyorum şimdi zayıflıcam sonra bidaha cocuk olcak yine kilo al yine ver amannn ömrüm kilo düşünmeyle geçiyor. Şu yiyip yiyip kilo almayan hamile kalınca sadece göbeği cıkıp oda doğumda yok olan hatunları çok kıskanıyorum
Masallah Allah bağışlasın. Sen büyütmüşün darısı bize3 tane var bende.
Biri büyük 17 yaşında oğlan
Biri 8,5
Biri 6,5 kızlar
Aynen bende dik süpürgeyle çekiyorum sürekli ama iki günde bir de dip köşe olmazsa olmuyorBenim evde süpürge sabah çıkar akşam oğlum uyurken kaldırırım ya da biri gelirse çünkü sürekli yerlerde bir şeyler oluyor
Ohh ne Güzel valla. Fazla dediğinde 2 3 kilo fazladır kesinBende en fazla 8kilo aldım hamilelikte hatta son bebekte 5kilo aldım 3ü bebekti:) Şuan doğuma gittiğim kilodan da fazlayım
Oğlumun davranışlarını uzun vadede izleyeceğim. Pedagogta görüşsün sonra bakacağım duruma