- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
çok isterim evde çılgınlar gibi zaten an itibariyleAktif Lora çılgınlıklara var mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok isterim evde çılgınlar gibi zaten an itibariyleAktif Lora çılgınlıklara var mısın?
çok isterim evde çılgınlar gibi zaten an itibariyle
uuu o işlerim yok sil süpür yıka ovala çitile yapcam sadece kacta baslicaz gecen erkenden süpirim dedim oğlan anne ögretmen süpürgeyi kapatabilir misiniz diyo dediNe gibi çılgınlıkların var?
Kartondan süs falan yapıcam kağıttan çiçek ne biçim dökülcek var ya offf
trol veya gercekten hasta burasida şifa bulacağı biryer değil diye düsünuyorum. diger üyenin de çirkin uslubu olmus supurgeye gitti kız el sallayarakSüpürgenin banlandığı mesajı bende trol diye düşündüm baştan sonra dedim belki gerçekten hastadır gerçekten yalnızdır.
uuu o işlerim yok sil süpür yıka ovala çitile yapcam sadece kacta baslicaz gecen erkenden süpirim dedim oğlan anne ögretmen süpürgeyi kapatabilir misiniz diyo dedi
trol veya gercekten hasta burasida şifa bulacağı biryer değil diye düsünuyorum. diger üyenin de çirkin uslubu olmus supurgeye gitti kız el sallayarak
var kız olmamı gecen sene cama yaptik bisiler daha dogrusu babasiyla ben daha eglendik biz yaptikSenin bebelerin 23 nisanı yok mu?
aynen baybay demis yaSüpürge salladı dimi
senin su birden kendine kızmalarinUtanmaysında bonus ağzını yayayyyysın
Olsun kız okulda yok boş görmesinler öyle hem içimizde ki çocuklar nolacakvar kız olmamı gecen sene cama yaptik bisiler daha dogrusu babasiyla ben daha eglendik biz yaptik
çünkü ne ilgi ne alaka bu sene denemeyide düsünmedim acikcasi
senin su birden kendine kızmalarin
Bende anca kız 1 bucuk yasına gelince buldum o cesareti daha senin cok varTabi canım:) burda antep fıstığı olmayan baklavalara baklava demiyolar:))) benimde diyete girmem lazımda daha kendimde o cesareti bulamıyorum:)
Ben basladım evi süpürdüm bütün halıları topladım camları açtım enerjim yerinde bugunİçimden bi ses çılgınlar gibi iş yapmak istediğimi fısıldıyor
Ben basladım evi süpürdüm bütün halıları topladım camları açtım enerjim yerinde bugun