Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende öyleyim karnında futbol topu gibiydi ne elim ne ayağım şişti doğumdan sonra çıktığımda bile bir şey kalmamıştı ama 15 kilo almıştım doğumdan sonra 7 kilo vardı o da gitti hızlıca ama annemde benim gibiymiş bende bir kilo almış gitmemiş sende öyle olursun diyor bir de utanmadan Allah korusun dedim ama bakalım
Almazsın bence ya senin fiziğin güzel masallah izliyorum videolarını. Hiç göbek falan yok dogum yapmamış gibisin😂😂

Günaydın hanimlar🙋🏼‍♀️

Bugün yapacaklarim;
Lavabolari silmek
Salata malzemelerini kurutup dolaba koymak
Mutfagi toplamak
Camasirlari katlamak
Ders calismak
Spor yapmak
Evi süpürmek
Aslinda giysi dolabının üstünü de silsem iyi olcak da yetisemiyorum cok yüksek merdiven de yetmiyo neyse bakcam
Kusumun kafesini temizlemek
Sabahtan yaptiklarim;
Nevresimleri ve alezleri makineye attim
Evi havalandirip toparladim
Mutfağı toplayıp makineyi çalıştırdım büyük tencereleri elimde yıkadim
Camasirlari topladim ama daha katlamadim
Ocağı sildim
Çaydanlığı parlattim

Biraz ders calisip lavabolarla devamke.

drag_10-gif.1319530
herkes iş yaparken ben:uykucu::ıslık:

Ben bugun yaptıklarımı yazıyım cok yoruldum

🎈Kızıma kahvaltı hazırladım cıkanları elimde yıkadım makina Aksamdan yıkanmıstı yerleştirdim
🎈Halıları fırçaladım süpürdüm kaldırdım heryeri dip köşe süpürdüm
🎈Vileda yaptım
🎈Toz aldım, aynaları sildim
🎈Tuvaleti yıkadım, lavabosunu ovdum
🎈Banyoyu yıkadım, lavabosunu ovdum, klozeti yıkadım, duvarlarını sildim
🎈Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
🎈Balkonu boşalttım çamaşır suyuyla yıkadım
🎈Cam balkonu sildim
🎈Mandalları çamaşır suyuyla yıkadım
🎈Mutfagın tezgahı, mutfak bezlerini çamaşır suyuyla temizledim
🎈Ocağı, fırını sildim
🎈 Çöpleri cıkardım çöp kovalarını çamaşır suyuyla yıkadım

Şimdide uzanıyorm kızm birazdan kızım uyanınca da yemeğe baslarım cok susadım 😏

Güneşlik çekilimi durucak öyle tüle mi yapsaydın acaba eline sağlık çok güzel olmuş
Canım orası balkon kapısı tülü hiç o köşeden döndürmüyordum zaten beyazın üzerine daha güzel olacağını düşündüm
Bende dün fırçaladım ayy kollarım ağrıdı
Ben halıları kaldırdım yıkamaya verecem Adana ya ilk geldiğimde halı kaldırmakta neymiş derken insan kolaya çabuk alışıyormuş🙈 şimdi onlardan önce toplar oldum

Ohh ne Güzel valla. Fazla dediğinde 2 3 kilo fazladır kesin 😂😂
71le gittim doğuma 73 oldum:)) 58e düşmem lazım ama :)

Canım orası balkon kapısı tülü hiç o köşeden döndürmüyordum zaten beyazın üzerine daha güzel olacağını düşündüm

Ben halıları kaldırdım yıkamaya verecem Adana ya ilk geldiğimde halı kaldırmakta neymiş derken insan kolaya çabuk alışıyormuş🙈 şimdi onlardan önce toplar oldum
Bende osmaniyenin bi ilçesindenim:)) antep te de kaldırmıyoruz şimdi de ona alıştım :)

71le gittim doğuma 73 oldum:)) 58e düşmem lazım ama :)

Bende osmaniyenin bi ilçesindenim:)) antep te de kaldırmıyoruz şimdi de ona alıştım :)
Şuan zor bi süreçten geçiyorsun canım kafan biraz rahatlayınca verirsin bence. İnsanın beyni doluyken diyet yapamıyor yani ben öyleyim

X