- 11 Nisan 2007
- 83.045
- 481.954
Günaydın gönül ister ki seda sayan gibi giriş yapmayım ama olmuyor
Murat övünçte olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın gönül ister ki seda sayan gibi giriş yapmayım ama olmuyor
Ramazan ya genelde yatar pozisyondayım şuan da canlı dersteyimM Musluk Suyu iyimisin guzum sen az mı gördüm seni?
Olmuyor Bonus kanım çekildi sanki akşama doğru notayı beğenmeyen Bülent ersoy gibi oluyorum. Anlıyon mu beni?Murat övünçte olur
Ramazan ya genelde yatar pozisyondayım şuan da canlı dersteyim
Sıram geçti ama yaGız dersin arasında girilir mi
Olmuyor Bonus kanın çekildi sanki akşama doğru notayı beğenmeyen Bülent ersoy gibi oluyorum. Anlıyon mu beni?
Sıram geçti ama ya
Bende hiç sevmiyorum o halimi orucun ruhu o değil biliyorum dün cif almadı diye 3. Dünya Savaşının girişi yaşandıOlma öyle ya
Eh işteOkudun mu bülbül gibi
Bende hiç sevmiyorum o halimi orucun ruhu o değil biliyorum dün cif almadı diye 3. Dünya Savaşının girişi yaşandı
Bas kız kahkayıBu muslukla konuşurken neye gülüp neye üzüldüğümü şaşırıyorum
İftara 1 saat kala gidiyorum ya ben genelde simayli zaten bilirsinYapma kuzum benim hiç hoş anılarım yok oruçluyken değişen insanlarla
Sen öyle değilsin zaten sadece biraz daha sımayliii
Bizden de istedi öğretmen balkonu süsleyin camın önüne geçip şiir okuyun demiş :) evin videosunu istemişti balkon u görmemişti herhalde balkona da bakacakDün akşam yapamadım süsü bugün yapıcam
@Uçansüpürge