- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun yaptım evde :) yakın olsak gönderirdim :))Antep dedın canım baklava çekti Kayseri canım
Ohh eline saglık. Antep fıstıkldır kesin Ben diyetteyim UcanSupurge duymasınBugun yaptım evde :) yakın olsak gönderirdim :))
Tabi canım:) burda antep fıstığı olmayan baklavalara baklava demiyolar:))) benimde diyete girmem lazımda daha kendimde o cesareti bulamıyorum:)Ohh eline saglık. Antep fıstıkldır kesin Ben diyetteyim UcanSupurge duymasın
Yok gi kilim halı balkona silkeleyiverdim.Silkeleme gız bu saatte
Bu saate kadar iş mi yaptın?Neler yaptım. Oturma odasını da süpürüp sildim. Banyo dip köşe temizledim. Mutfak süpürüp sildim. Yani gırgır. İki çocuk yıkadım. Bittim.
He gi limonsuzum ama çok fenaydı ev. Ramazan geleli elim deymediBu saate kadar iş mi yaptın?
İyi yapmışsın. Eline sağlık.Neler yaptım. Oturma odasını da süpürüp sildim. Banyo dip köşe temizledim. Mutfak süpürüp sildim. Yani gırgır. İki çocuk yıkadım. Bittim.
A kelenbek sen burda misin seni gitti sandimdiİyi yapmışsın. Eline sağlık.
Herkes dağıldı bi araA kelenbek sen burda misin seni gitti sandimdi
Yok ben zayıf severim ama artık olamadığım için razıyım balık eteAynen 10 kilo versen bence yeter. Ben öyle asırı zayıf da sevmem hafif balık etli olcak yemeğin salçalısı demişler
Allah tan umut kesilmez canımBir haftadır iyiydi canım ama bugün kötü dediler dua edip bekliyoruz
Sağol,aktif olursan toparlarsınHayırlı ramazanlar herkese
Nego tekrardan başın sağolsun. Dönmene sevindim.
Benim ev dandini oldu yokluğunda
Profilde polemik,baktım şimdi ne yazmış diyeUcanSupurge ye ne oldu
Maşallah eline sağlık sevindim okuyuncaNeler yaptım. Oturma odasını da süpürüp sildim. Banyo dip köşe temizledim. Mutfak süpürüp sildim. Yani gırgır. İki çocuk yıkadım. Bittim.
Yok hiç dağılmadılar,ben olmasamda herkes yazmaya devam etti aslındaHerkes dağıldı bi ara