- 11 Nisan 2007
- 83.045
- 481.954
Biz illa çay içeceğiz öyle uyuyacağız çok nadirdir akşam çay içmediğimiz
Çay değil onun adı serum bugün ifrarda su içemedim ama çay içtim kakınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz illa çay içeceğiz öyle uyuyacağız çok nadirdir akşam çay içmediğimiz
Aa o cok guzel fikirmis bak. Deniyim bi ara.Bende asıyorum elbise askısına kumaş sardım,onun üstüne toplu iğne ile ucundan tutturuyorum sürekli kullandıklarımı,gerisi çekmecede.
Takımda ifşa edelim
Bakınız üst mesaja
Aynen ya serum niyetine bizde deÇay değil onun adı serum bugün ifrarda su içemedim ama çay içtim kakınca
Atarım fotosunuAa o cok guzel fikirmis bak. Deniyim bi ara.
Salonu supurdum sildim toz aldim. Dip bucak emme koltuk altları neyi. Koridor halılarını ciksrdim silkeledim. Kıpıs kıllı koridoru elimde sildim. Süpürge tutamadım geç oldu. Mola
Geçmiş olsun canım8 buçukta topladım mutfağı bi ocağı silemedim başım ağrıdı baya.
Ödevle ilgili bişey yapamadım
Çocukların diyo ama kendi saclarimiz da dahil mi kökten kaziyasim var kolum agriyo yikarken gür degil bide gür olsa Allaha emanet demekki
Teşekkür ederim canım tatile girecekmisim ondan sanırımKızartma yapınca yanık kokusu kendiliğinden gitti ama fikir için teşekkürler negom aklımda bulunsun
Eline sağlık canım. Geçmiş olsun geçti mi?
Gaziantep canım senAynen canımbende öyle yaptım Nerede oturuyordun sen
Çok teşekkür ederim iyiyim şükürGeçmiş olsun canım nasıl oldun
Uzaktan eğitimin sonuçları
Çok şükür canımÇok teşekkür ederim iyiyim şükür
Yok canım sanırım o defteri kapattık biz tabi Rabbim ne yazdı bilinmez de :)Yoksaaa
Bir haftadır iyiydi canım ama bugün kötü dediler dua edip bekliyoruzAtaayemi zeynepyu kuzenin nasıl oldu?
Aynen 10 kilo versen bence yeter. Ben öyle asırı zayıf da sevmem hafif balık etli olcak yemeğin salçalısı demişlerBen kısayım,senin gibi selvi boylu değilim maalesef 58 de iyi oluyorum ama 65 olsamda olur şimdilik
1.60
Antep dedın canım baklava çekti Kayseri canımGaziantep canım sen