Bu iş yapmadan oturuyorum demek oluyor dimiGünaydın canım. Bende napıyım seni düşünüyordum
Oruç oruç acı bize demek oluyor bu daNe ödevi verebilir ki ramazan günü
Oruç oruç acı bize demek oluyor bu da
İvitBu iş yapmadan oturuyorum demek oluyor dimi
Aha gerçekten verdi21 nisan ödevi
Banyo dolabı düzenlemek
Eşarp kullananlar için,eşarp çekmecesi veya nereye koyuyorsanız orayı düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Aha gerçekten verdieşarplarım düzgün banyo dolabını alayım o zaman
Tavuk mu?Kızlar Denediğiniz şöyle lezzetli olan çöp şiş tarifi varı birde fırında mı daha iyi oluyor tavada mı soslu mu sossuzmu
kimselerden ses cikmadi az duruyim dedim uyumusum yine
Yok kıymadanTavuk mu?
yaaa cok güldüm tadilat kreasyonu
dövüsmen guzum bide
Gayfe Sunumunu Burda paylaşıyor amaUcanSupurge
Hocam lütfen takım işlerini temizlik işlerine karıştırmayalımürkütmeyelim temizlik neferimi
Eşarplarımı tek tek asıyorum ben düzenli21 nisan ödevi
Banyo dolabı düzenlemek
Eşarp kullananlar için,eşarp çekmecesi veya nereye koyuyorsanız orayı düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
Söyledim canım da, en kidemsiz çalışan benim orada, kendimi savunmaya çalıştım ama kimse dinlemedi bileÜzüldüm canımsen sorumlulara bir şey demedin mi?
eşarplarini nereye asıyosunGayfe Sunumunu Burda paylaşıyor amatopiğe gelse tüm takım linçleyecek burda bi ben linçliyorum
Eşarplarımı tek tek asıyorum ben düzenlibanyo dolabı da fena sayılmaz bi bakayım yine oraya
Sana bi tarif vereyim dostum güzelce köfte yoğuruyorum soğanlı sarımsaklı baharatlı küçük küçük top yapıyorum azıcık yağ hiç eklemesen de olur kıyman yağlıysa tavada çeviriyorum çok aşırı pişirmeden sonra kavanozda domates sosum varsa onu döküyorum üzerine ama çok değil domates rendeleyerek de yapabilirsin biraz da domates sosunda pişiyor domates suyunu çekip kıvam alınca üstüne kaşar rendeleyip döküyorum ocağın altını ve tavanın ağzını kapatıyorum kendi ısısında eriyor kaşar biz domatesli kaşarlı sosunu köfteden daha çok seviyoruz ekmek bana bana yemeyiYok kıymadan