- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha o derece diyosun Benimkinin altı yanmıştı biraz, neyse kısmet değilmişTüp daha önemli aynen Bende evlendiğimden beri sadece bi kere ıspanak yemegi yaktım bidaha yemek yakmadım onuda üstten üstten kendim yemiştim kıyamamıştım atmaya
Negoo ancak nefes alacak vakit buldum.BereliPenguen nerdesin,göremedim seni
Yok canım nerde eşim geldiğinde iftara bir saat kalmış oluyorUyumadın mı
Eşim evde ya tınlamayıp bırakıyorum çocugu ona uyuyorum yoksa kendimden geçiyorum.
Kızıyorum artıkYine hiç bir şey yapmadan günü tamamladım. Yuvarlanarak gittiğim kanepede tekrar uyudum.
Bende değilim artık boşver 10 yıldır kilo ile uğraşıyorum,öncesi çok rahattım:/Hiç o kadar zayıf olmadım
Üzüldüm canım sen sorumlulara bir şey demedin mi?Günaydın herkese, hayırlı sabahlar.
Negoo ancak nefes alacak vakit buldum.
Geçen haftadan beri canım çıkıyor resmen işlerden. Çok moralim bozuk.
Başkalarının yapmadığı işlerin de suçlusu ben oldum, kaç gündür onları düzeltmeye çalışıyorum.
Işin bana kalmasını geçtim psikolojik baskının alasını yaşıyorum resmen. Haksız yere suçlanmak ve sorumluların ağzını bile açmaması çok agirima gitti
Çıkmak istiyorum artık işten ama cesaret edemiyorum maddi açıdan. Bilemiyorum artık ne yapacağımı..
Ev topluyorum her zaman ki gibi:)Eee napıyonuz
Günaydın canım. Bende napıyım seni düşünüyordumEee napıyonuz
Heyecanla bekliyoruz negomAklıma ödev geldi vereyim
Bende topladım,yatıyorum öyle şimdilikEv topluyorum her zaman ki gibi:)