Düzenli Evimiz & Hayatımız

eşarplarini nereye asıyosun o_Okatlamak istemiyorum artik ya
Askıya canım dur fotoğraf atayım
E4FCD14F-9A70-4133-9400-61AFA3CC3638.jpeg

Sana bi tarif vereyim dostum güzelce köfte yoğuruyorum soğanlı sarımsaklı baharatlı küçük küçük top yapıyorum azıcık yağ hiç eklemesen de olur kıyman yağlıysa tavada çeviriyorum çok aşırı pişirmeden sonra kavanozda domates sosum varsa onu döküyorum üzerine ama çok değil domates rendeleyerek de yapabilirsin biraz da domates sosunda pişiyor domates suyunu çekip kıvam alınca üstüne kaşar rendeleyip döküyorum ocağın altını ve tavanın ağzını kapatıyorum kendi ısısında eriyor kaşar biz domatesli kaşarlı sosunu köfteden daha çok seviyoruz ekmek bana bana yemeyi
Ağzımın suyu aktı okurken sağol canım

Desenli seviyoruz 😌
Evet ya şallarım hep düzdü oysa artık şal kullanmıyorum gerçi niye kullanmıyorum acaba şal kullanırken de eşarp kullanmıyordum 🤔 incelenmeliyim
Ağzımın suyu aktı okurken sağol canım
Aynısını sosunu çok çektirmeden mantar vs de ekleyip güvece ekleyip kaşarını fırında kızartılan tarif de görmüştüm bu daha kolay güveçti fırındı uğraşmıyorsun bi tava bulaşıktan da tasarruf 😅

Ikisi de düzenli:rolleyes:
Dışarı çıkıp örttüğümüz mü var tabi düzgün bi tek şalı kullanıyorum haftada bir işte
Dogru dedin valla disari cikamiyoruz ki.
Askıya canım dur fotoğraf atayım
Eki Görüntüle 2830872
Ben de böyle yapardim ama dolapta yer bulamam ki asacak. Benimkiler de katlı

Gayfe Sunumunu Burda paylaşıyor ama :KK70: topiğe gelse tüm takım linçleyecek burda bi ben linçliyorum 🤣

Eşarplarımı tek tek asıyorum ben düzenli :halay:banyo dolabı da fena sayılmaz bi bakayım yine oraya
Bende asıyorum😄 elbise askısına kumaş sardım,onun üstüne toplu iğne ile ucundan tutturuyorum sürekli kullandıklarımı,gerisi çekmecede.
Takımda ifşa edelim🤣

X