- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.369
- 36
Üç tane hatta üçünüde yeni beş tane de yer o bayılır pastaya tatlıyaOrada 2 tane tatlı varİkisini de eşin mi yedi yani
Banada kv aldı kapadokyadanCan can sunaŞu mumluktan bende de var Kapadokya’dan almıştık
Ucundan da mı yemedin? Aramızda kalacakÜç tane hatta üçünüde yeni beş tane de yer o bayılır pastaya tatlıya
Hahaha vallahi eşim yedi bu tatlıyı yaptım ağzıma bile sürmedim son iki dilim kaldı yemiyorum gerçekten
Nasıl aramızda kalsın süpürge elinde sopayla bekliyorUcundan da mı yemedin? Aramızda kalacak
Tüp daha önemli aynenIspanak yemeğini yaktımgiden tüpe mi yanayım yoksa hevesimin sönmesine mi
Neyse tüp daha önemli
Keşke yenebilecek bişeyler kalsaydı da yiyebilseydimTüp daha önemli aynenBende evlendiğimden beri sadece bi kere ıspanak yemegi yaktım bidaha yemek yakmadım onuda üstten üstten kendim yemiştim kıyamamıştım atmaya
Yarın yapmak istediklerim bakalım ne kadarini yapabilecem
Salonu süp sil toz al. WC banyo temizliği pazara gitme markete gitme. Bu kadar. Yarın bana gaz verecek mübarek insanlar arıyorum.
Niye yüzdün gi ha ha anlamadım ki
Niye yüzdün gi ha ha anlamadım ki
Ha ha ah canım bana nasıl gaz vereceğini düşünen bir arkadaşDaha iyi düşünmemi sağlıyor
Ha ha ah canım bana nasıl gaz vereceğini düşünen bir arkadaş
Ah canım gözleri de uykudan tam açılmamışSenin adının altında yazanı gurunun halası diye okuyorum
Ah canım gözleri de uykudan tam açılmamış
Allah kabul etsin kolaylık versinGünler sonra ilk oruca niyet ettim kolay değil
Bende öyleyim ama o da denmez ki kavga sebebiBen çok zayıftım,teyze haklı rüzgara karşı zor yürüyordum