- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.367
- 36
Geçmiş olsun canımÇok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımÇok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Vay vay vay nasıl da büyük büyük konuşmuşumHiç kalkasım yoktu aslında ama gözümü kararttım ben de geliyorum
Erzurum’dayım ben de kaldırdım artık bi iki hırka bıraktım ekimden bu yana kışlık giyiniyoruz yıldım
Ben bu alıntıları cevapladim saniyorum burda kalmisHenüz niyetim yoktu da canım,çekmecede duranlar rutubetlenmiş azcık cinnet getirdim her şeyi yıkamaya başladım hal böyle olunca yıkamışken değiştireyim dedim
Ben çok zayıftım,teyze haklı rüzgara karşı zor yürüyordumAyyy50 kilo olsam uçardım deyince aklıma ortaokul anım geldi yolda gidiyordum çok rüzgar vardı yolda kadının biri çevirdi beni kızım cebine taş falan köy bu rüzgarlarda dedi ve çok ciddiydi sınır olmuştum
Çok riskli dışarda olmak o andaAyy burda çatılar uçmuş kaç tane sitede allahım korusun
Tuvalet eğitimde kolay gelsin:)15. 15te başladığım maratonu yeni bitirdim:)
Bugunluk ne yaptığımı yazayım toptan:)
çocukların nevresimini yıkadım kurudu tekrar serdim
tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
klozet yıkadım, lavabosunu ovdum, tabanı sildim
yatak odasının tozunu aldım
2makine çamasır yıkadım kuruyolar, 1tanede makinede
oyuncakları topladım
bulaşık makinesi çalıştı aksam yemeğinin bulaşığını elimde yıkadım
yemek yaptım
milyon kez oyuncak topladım
Ayrıca tuvalet eğitimine başladık 3kere kızımı yıkadım:)
5 makine çamaşır kurudu bugünAynen burda da epey rüzgar vardı halı örtümü yıkamıştım lastikli süngerli olandan 15 dakikada kurudu diyebilirim
Vay vay vay nasıl da büyük büyük konuşmuşum
Ben bu alıntıları cevapladim saniyorum burda kalmis
O zaman ben de yavastan toparlarim kisliklari. Hic bitmiyo ki is hiiicc
Daha şimdi ferfcire yazdım uyku halimiÇay içiyorum ama öyle çok uykum var ki artık oturduğum yerde uyuyup kalıcam
Uyumadın mıÇay içiyorum ama öyle çok uykum var ki artık oturduğum yerde uyuyup kalıcam
Çok şükür kimseye bişe olmamış ama en az 15araba çok kötü durumda 3evin de cam balkonlar duvarlar falan mahvolmuşÇok riskli dışarda olmak o anda
Tuvalet eğitimde kolay gelsin:)
5 makine çamaşır kurudu bugün
Teşekkür ederim kuzumCanom hayırlı yaşların olsun,kalan ömrün gidenden daha hayırlı,güzel olsun
Hiç o kadar zayıf olmadımBen çok zayıftım,teyze haklı rüzgara karşı zor yürüyordum
Geldim kaptann kahveyle Sadece kahve içtim tırsıyorum senden peşin peşin söyleyimAyla- ben bugün görmedim mi seni ?
Orada 2 tane tatlı var İkisini de eşin mi yedi yaniGeldim kaptann kahveyle Sadece kahve içtim tırsıyorum senden peşin peşin söyleyim
Can can suna Şu mumluktan bende de var Kapadokya’dan almıştıkGeldim kaptann kahveyle Sadece kahve içtim tırsıyorum senden peşin peşin söyleyim
Çok geçmiş olsun canım
Bir daha mı test versen
Sonuç çıkmadı okudum ben onu ya çok duyuyoruz etraftan testler yanlış çıkıyo
Canım geçmiş olsun yine mi test versen
Çok geçmiş olsun ama yinede dikkat et bende covid geçirdim. Eşim dövizli olduğundan doktor kapıya gelip test aldı konuşurken sonuç negatif ise bile sizin pozitif olma ihtimaliniz var o yüzden çocuğunuz için evde maskeli gezin sonuca güvenmeyin pozitif ise kesin hastasınız ama negatif çıkarsa testte bile sorun olabilir alırken yanlış alınabilir demişti karantinada kalıp biraz dikkat et inşallah normal grip falan olmuşsundur ama yinede tedbirli olmakta fayda var
Geçmiş olsun canım
pawlover geçmiş olsun canım sonuç çıktı mi