Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bütün çiçekleri suladım sevdim
Mutfağı topladım süpürdüm
Süpürgenin minik bi yeri kırıldı sinir etti beni
Ortâlık toparladım yetti zaten belimden bişey yapamıyorum yine.

İftara
Ezogelin çorbası var
Kıymalı gül böreği yapıcam sosyete mantısı olandan

15.15te kalktım.
Nevresimleri ipten topladım tekrar yatağa serdim
Yatak odasının tozunu aldım
Mutfak tezgahını topladım yerleri süpürdüm
Oturma odasını toparladım Robot süpürcek
Etim vardı kıyma yaptım. Şimdi yemek yapcam:)

Çok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Bir daha mı test versen

Çok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Sonuç çıkmadı okudum ben onu ya çok duyuyoruz etraftan testler yanlış çıkıyo

Oyy bende gecikmeli başladım.Öğretmen yavruma bir şey ezberletip video çekmemi istedi,daha ezberlemedi de

Neyse,bugün öyle bir rüzgar var ki çamaşır asarken 50 kilo olsam kesin uçardım balkondan çamaşırları zor astım,topladım.Birde toprak dolu saksı vardı onu devirmiş rüzgar,balkon battı

Kuran okudum
Wc yi temizledim,terliklere çamaşır suyu sıktım
Toz aldım
Evi süpürdüm
Küçüğe yemek ısıtmıştım onun bulaşık tavalarını yıkadım
Akşama yemeğim var yanına arapaşı çorbası pişirdim
3 makine çamaşır topladım,2 makine daha astım,birini topladım(katlanacak)
Balkona dökülen toprağın kabasını topladım

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun yine mi test versen

Ayy burda çatılar uçmuş kaç tane sitede allahım korusun

Ayyy50 kilo olsam uçardım deyince aklıma ortaokul anım geldi yolda gidiyordum çok rüzgar vardı yolda kadının biri çevirdi beni kızım cebine taş falan köy bu rüzgarlarda dedi ve çok ciddiydi sınır olmuştum

15. 15te başladığım maratonu yeni bitirdim:)
Bugunluk ne yaptığımı yazayım toptan:)

çocukların nevresimini yıkadım kurudu tekrar serdim
tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
klozet yıkadım, lavabosunu ovdum, tabanı sildim
yatak odasının tozunu aldım
2makine çamasır yıkadım kuruyolar, 1tanede makinede
oyuncakları topladım
bulaşık makinesi çalıştı aksam yemeğinin bulaşığını elimde yıkadım
yemek yaptım
milyon kez oyuncak topladım

Ayrıca tuvalet eğitimine başladık 3kere kızımı yıkadım:)

Maratona gidip gelemeyen ben
Çamaşır vardı makinede bitti onları astım
Annemler kömür sobası kullanıyor burada bacaları falan temizledik sonrasında evi süpür sil mecbur
Bahçede çiçek yerleri açmak için ot yolduk biraz çapa yaptık
Yemek salata hazırladım bir yandanda annemle bulasik makinesini bosalttik
Bir posta daha çamaşır attım makineye şimdi bitti
Oğlumu uyutuyoru şimdide
Sonra iftar caybulasik devam eder

Çok geçmiş olsun ama yinede dikkat et bende covid geçirdim. Eşim dövizli olduğundan doktor kapıya gelip test aldı konuşurken sonuç negatif ise bile sizin pozitif olma ihtimaliniz var o yüzden çocuğunuz için evde maskeli gezin sonuca güvenmeyin pozitif ise kesin hastasınız ama negatif çıkarsa testte bile sorun olabilir alırken yanlış alınabilir demişti karantinada kalıp biraz dikkat et inşallah normal grip falan olmuşsundur ama yinede tedbirli olmakta fayda var

Aynen burda da epey rüzgar vardı halı örtümü yıkamıştım lastikli süngerli olandan 15 dakikada kurudu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…