Nasıl oldun negoom?Saat 15:00 de maratona davet ediyorummmmmm
Gelen gelir gelmeyen kendi bilir
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Çok geçmiş olsun canımÇok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Bir daha mı test versenÇok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Sonuç çıkmadı okudum ben onu ya çok duyuyoruz etraftan testler yanlış çıkıyoÇok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Canım geçmiş olsunÇok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Çok şükür canım,iki gündür iyiyim ben.Darısı sanaNasıl oldun negoom?
Ayy burda çatılar uçmuş kaç tane sitedeOyy bende gecikmeli başladım.Öğretmen yavruma bir şey ezberletip video çekmemi istedi,daha ezberlemedi de
Neyse,bugün öyle bir rüzgar var ki çamaşır asarken 50 kilo olsam kesin uçardım balkondançamaşırları zor astım,topladım.Birde toprak dolu saksı vardı onu devirmiş rüzgar,balkon battı
Kuran okudum
Wc yi temizledim,terliklere çamaşır suyu sıktım
Toz aldım
Evi süpürdüm
Küçüğe yemek ısıtmıştım onun bulaşık tavalarını yıkadım
Akşama yemeğim var yanına arapaşı çorbası pişirdim
3 makine çamaşır topladım,2 makine daha astım,birini topladım(katlanacak)
Balkona dökülen toprağın kabasını topladım
Ayyy50 kilo olsam uçardım deyince aklıma ortaokul anım geldi yolda gidiyordum çok rüzgar vardı yolda kadının biri çevirdi beni kızım cebine taş falan köy bu rüzgarlarda dedi ve çok ciddiydi sınır olmuştumOyy bende gecikmeli başladım.Öğretmen yavruma bir şey ezberletip video çekmemi istedi,daha ezberlemedi de
Neyse,bugün öyle bir rüzgar var ki çamaşır asarken 50 kilo olsam kesin uçardım balkondançamaşırları zor astım,topladım.Birde toprak dolu saksı vardı onu devirmiş rüzgar,balkon battı
Kuran okudum
Toz aldım
Evi süpürdüm
Çok geçmiş olsun ama yinede dikkat et bende covid geçirdim. Eşim dövizli olduğundan doktor kapıya gelip test aldı konuşurken sonuç negatif ise bile sizin pozitif olma ihtimaliniz var o yüzden çocuğunuz için evde maskeli gezin sonuca güvenmeyin pozitif ise kesin hastasınız ama negatif çıkarsa testte bile sorun olabilir alırken yanlış alınabilir demişti karantinada kalıp biraz dikkat et inşallah normal grip falan olmuşsundur ama yinede tedbirli olmakta fayda varÇok hastayım ya dün hastaneye gittim covid testi yaptılar sonuç çıkmadan ilaç vermediler şükür negatif çıktı ama bugün de hastaneye gidecek kadar bile mecalim yok boğazımdan yutkunamıyorum hiç
Aynen burda da epey rüzgar vardı halı örtümü yıkamıştım lastikli süngerli olandan 15 dakikada kurudu diyebilirimOyy bende gecikmeli başladım.Öğretmen yavruma bir şey ezberletip video çekmemi istedi,daha ezberlemedi de
Kuran okudum
Toz aldım
Evi süpürdüm