- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
MaşallahBenimki babasına çekmiş erken uyuyup uyanmaya alışamadı bi türlü bana iyi oluyor bu durum sabahtan birkaç işimi o uyurken hallediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahBenimki babasına çekmiş erken uyuyup uyanmaya alışamadı bi türlü bana iyi oluyor bu durum sabahtan birkaç işimi o uyurken hallediyorum
Çok şükür amin inşallah tüm hastalar şifa bulsunNe güzel Nego da sen de iyisiniz Allahım diğer hastalara da şifa versin inşAllah
Altın takacan mi banaDüzenli geleceksin artık karışmam
Her yaz ve kış girişinde olduğu gibi gizli gizli Bonus u bekliyorum şaka bir yana acayip gözümde büyüyor. Oruçlu oruçlu yapmayı hiç sevmiyorum. Ya bayramdan sonraya kalır ya da regl denk gelirse o zamana diyorum kısmet
Aminn inBana biraz erken geldi canım sindirmek, unutmak , olmamış gibi davranmak kolay değil aynı eve geldiğinde insanoğluyuz davranışına yansıyacak sözlerine yansıyacak içindeki kırgınlık keşke destek alsanız bu süreçte
Allah feraha çıkarsın canım
Yok kız takımda giymiyor da başörtülerimi yıkadım hepsini onları ütüle ütüle bitiremedim giysi kutusuna atacağım kullanmadıklarımı ama yıkayın ütüleyim öyle vereyim dedimTakım elbise mi giyiyor eşin yoksa sen her şeyi ütüleyenlerden misin
Balım senin için en fazla 15 dakikalık iş. Hadi bismillah de de kalk.
Bak uyumayıp senin yazmanı bekliycem
Ben gidiyorum siz geldiniz puhhh daha da gelememAltın takacan mi bana
Espriyi geç anlamak. İşte bu bi dramdır bonusumAz önce musluğa yazınca sana yazerkende musluk dedim işte.
Espriyi geç anlamak. İşte bu bi dramdır bonusum
Neden ki bonusum ağrın mı çoktuİtiraf ediyorum ilk kez akşamı sahura bıraktım düneğin gece
Diğer ihtimali elediğime göre kesin oruçtanOruçta olabilir limonsuzum çokta şey etme belkide çok okuduğun için gözünün feri sönüklenmiştir
Ama oruç var negom gi. Zaten sağa sola balık gibi anlamsız bakiyom.Ben gidiyorum siz geldiniz puhhh daha da gelemem
Çalış terlik öyle bilezik
Sebepİtiraf ediyorum ilk kez akşamı sahura bıraktım düneğin gece
Bende orucum hacı,herkes yapıyor iş,anlamam benAma oruç var negom gi. Zaten sağa sola balık gibi anlamsız bakiyom.