İnşaallah,bununla gelmiş geçmiş olsunSelamün aleyküm hanımlar herkese hayırlı Ramazanlar. Rabbim hakkıyla bu ayı değerlendirebilmeyi nasip etsin. sağlık haberimi vermek için geldim. Çok şükür ailecek atlattık. Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ancak bu süreçte çocukların huyları çok değişti özellikle oğlum. Şu aralar onunla ilgileniyorum. Inşallah daha iyi olacağız
Vazgeçemem ki zatenYok canım yok bakma sen onlara,mis gibi peynir
Geçmiş olsun,yazar
O değil de sağ gözüm dünden kızarık bugün de çapaklanıyor galiba enfeksiyon oluştu randevum filan yok hastaneye gidemem acaba sağlık ocağı yazar mı ilaç ?
Ay bayılacam
Ayy çok geçmiş olsun canım,size bir şey olmadı inşaallahGünaydın hayırlı sabahlar
Cumartesi günü düdüklü patladı heryer kırmızı mercimek oldu pazar günü tüm mutfağı temizledim ama hâlâ mercimek çıkıyor heryerden
Hoşbuldum canım,daha iyiyim çok şükür
Adama bak ya kızları dikizlemek için yanında dürbün taşıyor
Tabi var canım,çoğu yerde biliniyordur bence.Bende yok ama almayı düşünüyorumSizde de mi var biz üzerlik diyoruz nego bi Iğdır’da var sanıyordum
Geleneksel nazarsavar diyelimHep batıl hep batıl
Çok sevindim kuzum daha da iyi olursun inşAllahHoşbuldum canım,daha iyiyim çok şükür
Sen nasılsın
Gerçekten mi bizde sadece nazar için yakıyorlar bi de duvara asıyorlar böyleTabi var canım,çoğu yerde biliniyordur bence.Bende yok ama almayı düşünüyorum
Geleneksel nazarsavar diyelim
Sağol canım inşaallah,sağlık en büyük nimet.Çok sevindim kuzum daha da iyi olursun inşAllahben iyim çok şükür. Sadece kahvaltı saatleri olduğu için açım şuan
Aynen canım burada da öyleGerçekten mi bizde sadece nazar için yakıyorlar bi de duvara asıyorlar böyle
Bu yeter sanaAy bayılacamKemal Sunalın ekibi daha iyiydi ama
Ağrın nerdeyse canın orada derler. Her yerimiz ayrı ayrı önemli. Çok şükür ☺Sağol canım inşaallah,sağlık en büyük nimet.
Geçer o açlık,aynen benimde kazınıyor şimdi
Canım peçetede kalıntılar kalıyormuş o yüzden pamuk daha iyi diye biliyorum.Selam kızlar
Nasıl sorsam bilemiyorum. Netten okudum hep kafam karıştı. Siz abdest tehlikeye girmesin diye pamuk, peçete vs kullanıyor musunuz? Kullanmasam şüphe geliyor abdesti olmamış gibi, kullansam enfeksiyon falan sorunum oluyor o yüzden mi acaba diyorum
Pamukta da kalıyorCanım peçetede kalıntılar kalıyormuş o yüzden pamuk daha iyi diye biliyorum.