Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bel ağrım çok fena bugun kızlar yine hiç bi iş yapamadım spreyim vardı kullandım ama fayda etmedi robot evi süpürdü. Bende çocuklara ancak yemek yapabildim

Aynı durumdayım şu an oturdum deli gibi ağrıyo yine ilk gecede böyle olmuştu yazmıştım zaten

Allah şifa versin hepimize ne diyim.
Baya bacaklarım uyuşuyo bugün.

Bişeyde yapmadım yani yapsam üzülmiycem.

YouTube da gördüm canım çekti dersin

Varlığını biliyorum ama hiç yemedim merak ediyorum birgün beraber yapalım de onlar yapıp getirir zaten ben onların küflü peynirine hiç alışamamıştım bende 4 yıl orda kaldım hiç yemedim

Varlığını biliyorum ama hiç yemedim merak ediyorum birgün beraber yapalım de onlar yapıp getirir zaten ben onların küflü peynirine hiç alışamamıştım bende 4 yıl orda kaldım hiç yemedim
Göğermiş peynir yenmez mi kuzum ya doğal antibiyotik değerinde.

Ablam ilk evlendiğinde bi bakmış kaynanası o peynirleri bozuldu sanıp atıyor demiş ver bana ben yerim bozuk değil

Limonsuz yazmış göğermiş hemen hepsinin küçük bebesi var kıyamam söylemeye nasip olur inşallah yeriz biz daha buralardayız galiba emekliliğe kadar bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…