Bel ağrım çok fena bugun kızlar yine hiç bi iş yapamadımspreyim vardı kullandım ama fayda etmedi robot evi süpürdü. Bende çocuklara ancak yemek yapabildim
Allah yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa versin inşAllah hem sana hem de bütün hastalaraOluyor olmaz mı idare ediyoruz işte
Zalım komşularıma diyeyim de yapsınlar bi gün yiyelim Allah razı olsun soruyorlar hep canının istediği bir şey var mı diye lor dolması istiyorum desem yemediğim bir şeyi nasıl canım çekmiş olabiler kiErzuruma 1kere geldim 10 yaşındaydım. Ben bile yedim
YouTube da gördüm canım çekti dersinZalım komşularıma diyeyim de yapsınlar bi gün yiyelim Allah razı olsun soruyorlar hep canının istediği bir şey var mı diye lor dolması istiyorum desem yemediğim bir şeyi nasıl canım çekmiş olabiler ki
Varlığını biliyorum ama hiç yemedim merak ediyorum birgün beraber yapalım de onlar yapıp getirir zaten ben onların küflü peynirine hiç alışamamıştım bende 4 yıl orda kaldım hiç yemedimZalım komşularıma diyeyim de yapsınlar bi gün yiyelim Allah razı olsun soruyorlar hep canının istediği bir şey var mı diye lor dolması istiyorum desem yemediğim bir şeyi nasıl canım çekmiş olabiler ki
Göğermiş peynir yenmez mi kuzum yaVarlığını biliyorum ama hiç yemedim merak ediyorum birgün beraber yapalım de onlar yapıp getirir zaten ben onların küflü peynirine hiç alışamamıştım bende 4 yıl orda kaldım hiç yemedim
Ablam ilk evlendiğinde bi bakmış kaynanası o peynirleri bozuldu sanıp atıyorVarlığını biliyorum ama hiç yemedim merak ediyorum birgün beraber yapalım de onlar yapıp getirir zaten ben onların küflü peynirine hiç alışamamıştım bende 4 yıl orda kaldım hiç yemedim
Görüntüsü bile hoş gözükmüyordu önyargılı olarak tadına baktım ama sevemedimGöğermiş peynir yenmez mi kuzum yadoğal antibiyotik değerinde.
Olabilir tabi canım herkesin damak zevki farklı. Bi de bazıları biraz kokuyor. Ondan belki için almamıştır.Görüntüsü bile hoş gözükmüyordu önyargılı olarak tadına baktım ama sevemedim
Olabilir zaten aroması yüksek peynirler yiyemiyorum babam hep der kireç gibi peynir yiyon diyeOlabilir tabi canım herkesin damak zevki farklı. Bi de bazıları biraz kokuyor. Ondan belki için almamıştır.
Limonsuz yazmış göğermişVarlığını biliyorum ama hiç yemedim merak ediyorum birgün beraber yapalım de onlar yapıp getirir zaten ben onların küflü peynirine hiç alışamamıştım bende 4 yıl orda kaldım hiç yemedim
Ayy ne güzel 4binlik topik varmışNego topik elden gidiyehhh
5bine doğru gidiyorAyy ne güzel 4binlik topik varmış