Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla okuya okuya bitiremedim hele şu tahinli hurmayı okurken yutkundum durdum bugün Bi iş yapmadım desem yeridir bi lavaboları yıkadım ortalığı topladım gırgırladım heryeri toz aldım fıkıh dersi vardı onu izledim not aldım haaa unutmuşum kız ütü yaptım ben hemde bilmem kaç parça. Dün bütün başörtüleri yıkamıştım onları ütüledim yoğurt mayaladım şimdi oğlanı uyuttum bende biraz yatayım akşama iskender yapacağım siz ne yapacaksınız kızlar

Orman kebabı, yeşil mercimek-erişte-yoğurtlu (Kısa adını bilmiyorum) çorbam var dünden bi de salata yaparım yeter

Mercimek çorbası,beyti kebabı,patates kızartması,salata

Bende iskender yapacağım bugünde senle pişti olduk İskender, mercimek corbası,salata, bide sultan sarması yaptım tatlı olarak eşim çok seviyor, bi de diyetteyim üç dört güne bir benden pasta tatlı istiyor

Erzuruma 1kere geldim 10 yaşındaydım. Ben bile yedim

Ben bayıldım belki sizde seversiniz sıcak olucak ama

Eki Görüntüle 2828395
Yarın tahin hurma alıp hemen deniyorum:)
Aynen canım annemde çok güzel yapar açma kete, katmer yapar bide açıp yağlar kete içi döker tekrar sarıp açar çok güzel olur. Gönderdi ama yiyemiyorum
Katmer diyince antep katmeri geliyo aklıma:))

Mercimek çorbası
Zeytinyağlı barbunya
Tavuklu fırın makarna
Paçanga
Hazır tatlı

Börek dünden kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…