- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.415
- 32
hic denemedim kendin mi yapiyosun öyle mi satiliyoOnu burakın da şey diycektin size tahinli hurma yediniz mi hiç?
Patlıcandan reçel yapan memleketim var çullamaya çok da şey etmiyim iyisi miTamda onu sormuştum yukardabende öyle diyodum tadına baktım değişik hoş anlamsız bir lezzeti var
O ne ola ki ?
hic denemedim kendin mi yapiyosun öyle mi satiliyo
Hem değişik hem kolay hem kalorili
Bu görsel daha net hurma yumuşuyor tereyağla çok lezzetli oluyor
Aynen canım annemde çok güzel yapar açma kete, katmer yapar bide açıp yağlar kete içi döker tekrar sarıp açar çok güzel olur. Gönderdi ama yiyemiyorumAynı yöre hemen hemen Sivaslılar her yerde
Yime zatenAynen canım annemde çok güzel yapar açma kete, katmer yapar bide açıp yağlar kete içi döker tekrar sarıp açar çok güzel olur. Gönderdi ama yiyemiyorum
Beğenemedin mi gardaaşAynı yöre hemen hemen Sivaslılar her yerde
beğenmesem sivasluların olduğu her yerde ne işim var yiğidimBeğenemedin mi gardaaş
Orman kebabı, yeşil mercimek-erişte-yoğurtlu (Kısa adını bilmiyorum) çorbam var dünden bi de salata yaparım yeterValla okuya okuya bitiremedim hele şu tahinli hurmayı okurken yutkundum durdumbugün Bi iş yapmadım desem yeridir bi lavaboları yıkadım ortalığı topladım gırgırladım heryeri toz aldım fıkıh dersi vardı onu izledim not aldım haaa unutmuşum kız ütü yaptım ben hemde bilmem kaç parça. Dün bütün başörtüleri yıkamıştım onları ütüledim yoğurt mayaladım şimdi oğlanı uyuttum bende biraz yatayım akşama iskender yapacağım siz ne yapacaksınız kızlar
beğenmesem sivasluların olduğu her yerde ne işim var yiğidim
Mercimek çorbası,beyti kebabı,patates kızartması,salataValla okuya okuya bitiremedim hele şu tahinli hurmayı okurken yutkundum durdumbugün Bi iş yapmadım desem yeridir bi lavaboları yıkadım ortalığı topladım gırgırladım heryeri toz aldım fıkıh dersi vardı onu izledim not aldım haaa unutmuşum kız ütü yaptım ben hemde bilmem kaç parça. Dün bütün başörtüleri yıkamıştım onları ütüledim yoğurt mayaladım şimdi oğlanı uyuttum bende biraz yatayım akşama iskender yapacağım siz ne yapacaksınız kızlar
Ah bonusum burnumun direğini sızlattınBugünkü ödevimi yaptım şükür tertemiz oldu banyolar.
Şunu dinleyerek sünger elimde ağlaya ağlaya.
Klibi bildiğim için babamın tek kalan bardakları geçti aklımdan annemin evinde annemsiz iftarlar
AynennYime zatenSen artık 9. Takımdasın
Bende iskender yapacağım bugünde senle pişti oldukValla okuya okuya bitiremedim hele şu tahinli hurmayı okurken yutkundum durdumbugün Bi iş yapmadım desem yeridir bi lavaboları yıkadım ortalığı topladım gırgırladım heryeri toz aldım fıkıh dersi vardı onu izledim not aldım haaa unutmuşum kız ütü yaptım ben hemde bilmem kaç parça. Dün bütün başörtüleri yıkamıştım onları ütüledim yoğurt mayaladım şimdi oğlanı uyuttum bende biraz yatayım akşama iskender yapacağım siz ne yapacaksınız kızlar
Erzuruma 1kere geldim 10 yaşındaydım. Ben bile yedimAy evet iftar sonrası muhakkak
İlk Erzurum’a geldim tüm komşularımın kapısının önünde çuvalla patates soğan vardı bunlar da ne çok patates yiyor demiştimdemek ki kışın hem soğuktan donuyor hem pahalı oluyor diye çuvalla alınıyormuş artık benim kapımın önünde de çuval var
Aynen aynen ya kuşburnu ya kızılcık hoşafı
Bak 4 Yıldır Erzurum’dayım bi onu yemedim
Yarın tahin hurma alıp hemen deniyorum:)
Katmer diyince antep katmeri geliyo aklıma:))Aynen canım annemde çok güzel yapar açma kete, katmer yapar bide açıp yağlar kete içi döker tekrar sarıp açar çok güzel olur. Gönderdi ama yiyemiyorum
Bende iskender yapacağım bugünde senle pişti oldukİskender, mercimek corbası,salata, bide sultan sarması yaptım tatlı olarak eşim çok seviyor, bi de diyetteyim üç dört güne bir benden pasta tatlı istiyor