- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Sayfa sayısı düşüverecek şimdi yetişin bi okuyup üfleyelim buralaraAyy ne güzel 4binlik topik varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfa sayısı düşüverecek şimdi yetişin bi okuyup üfleyelim buralaraAyy ne güzel 4binlik topik varmış
5bin bilerek demedim nazar falan olur diye5bine doğru gidiyor
5bin bilerek demedim nazar falan olur diye
Hiç 5binlik topiğim yok ayy ne güzel bu topik benim olsa ne güzel yazardım hergün
Nego ooooooooooooooHiç 5binlik topiğim yok ayy ne güzel bu topik benim olsa ne güzel yazardım hergün
Ya ben dün bebişin altını değiştirdim. Bebek koltukta bende ayaktaydım doğrulurken gitti belim.Aynı durumdayım şu an oturdum deli gibi ağrıyo yine ilk gecede böyle olmuştu yazmıştım zaten
Allah şifa versin hepimize ne diyim.
Baya bacaklarım uyuşuyo bugün.
Bişeyde yapmadım yani yapsam üzülmiycem.
Sadece yemek yaptımNaptım bugün öğlene kadar uzandım kitap falan okudum.
Mutfakta kahvaltı bulaşığı vardı onuda koyup makineyi çalıştırdım.
Mutfağı süpürdüm.
Nevresim değiştim.
Belim çok ağrıdı ilaç alıp uzandım biraz.
Sonra banyo tuvaleti temizledim komple.
Bu yani
Merak ediyorum de :) böyle diyerek tüm antep yemeklerini yedim:))Zalım komşularıma diyeyim de yapsınlar bi gün yiyelim Allah razı olsun soruyorlar hep canının istediği bir şey var mı diye lor dolması istiyorum desem yemediğim bir şeyi nasıl canım çekmiş olabiler ki
5 binlik ne ya 73K burası taam mıHiç 5binlik topiğim yok ayy ne güzel bu topik benim olsa ne güzel yazardım hergün
Topuğuna sıktırmaa5 binlik ne ya 73K burası taam mı
Yemem anca erirse belkim.Göğermiş peynir yenmez mi kuzum ya doğal antibiyotik değerinde.
İşte o işte o gözüme çok kötü görünüyor bende inanmıyom o antibiyotik muhabbetine. Bide benim kp bozulan peynirleri atmıyor yiyor neymiş Erzurum lular özellikle böyle yiyor demezmi halbuki yediği bozuk beyaz peynirO peynir sadece yeşermiyor bide morarıyor tereyağ var bende teyzem yapmış yımış yımış oyy
Eh o zaman bebeler büyür yersin artıkLimonsuz yazmış göğermiş hemen hepsinin küçük bebesi var kıyamam söylemeye nasip olur inşallah yeriz biz daha buralardayız galiba emekliliğe kadar bu gidişle
KandırılmışımYemem anca erirse belkim.
Beyazken dondurucuya koyarım ben.
O doğal antibiyotik lafına inanmıyorum artık bizimkiler hep yediler gene heste gene heste
Yaaa 73 K Dimek5 binlik ne ya 73K burası taam mı
Masallah afiyet olsunMercimek çorbası
Zeytinyağlı barbunya
Tavuklu fırın makarna
Paçanga
Hazır tatlı
Börek dünden kalmıştı
Valla antebinki nasıl oluyor bilmiyorum ama annem çok güzel yaparErzuruma 1kere geldim 10 yaşındaydım. Ben bile yedim
Yarın tahin hurma alıp hemen deniyorum:)
Katmer diyince antep katmeri geliyo aklıma:))
MaşAllah de be mübarekAyy ne güzel 4binlik topik varmış
Didim didimMaşAllah de be mübarek