ahaha sabah kavgasi oldu esimle taze fasulye icine patates yesil mercimek icine patates isyan ettim en sonunda diyor ki sen en iyisi sade patates yap
pestil ceviz kuru dut?
Ben bu saydıklarınızı hiç yemedim ama canım tek tek hepsini istediPestil dürüm yaparlardı çocukken yengemler içine dut ceviz. Bide dutla cevizi havanda dövüyolardı un gibi birbirine karışıyodu onun adı neydi unuttum
Ne yedin sahurdaBen bu saydıklarınızı hiç yemedim ama canım tek tek hepsini istedibazen korkuyorum kendimden
Domates tuzsuz peynir sen ne yedinNe yedin sahurda
Domates tuzsuz peynir sen ne yedin
He bi de çullama yapıyorlar onla değil mi pestil çullaması , dut çullaması yemedim ama yiyebilir miyim bilmiyorumahaha sabah kavgasi oldu esimle taze fasulye icine patates yesil mercimek icine patates isyan ettim en sonunda diyor ki sen en iyisi sade patates yap
pestil ceviz kuru dut?
Haaa bitmiştir belki dedim.Sahurum yok ki benim benim sahurum yok
Bizde Erzurumlu değiliz Sivaslıyız ama benim babamda sahurda keteyle hoşaf yer bir ay boyuncaErzurumlunun sahurda ketesi iftarda ayran çorbası , su böreği ha bi de çayında limoni eksik olmaz 4 yılda iyi öğrenmişim değil mi
TopraaamBizde Erzurumlu değiliz Sivaslıyız ama benim babamda sahurda keteyle hoşaf yer bir ay boyunca
Aynı yöre hemen hemen Sivaslılar her yerdeBizde Erzurumlu değiliz Sivaslıyız ama benim babamda sahurda keteyle hoşaf yer bir ay boyunca
Aynı yöre hemen hemen Sivaslılar her yerden
yersin yerHe bi de çullama yapıyorlar onla değil mi pestil çullaması , dut çullaması yemedim ama yiyebilir miyim bilmiyorum
Bilmiyorum ki yumurtayla tatlı bir şeyi bir bütün olarak düşünemedim hiçyersin yer
Çullama ne yayersin yer
No ferfecirde bir Sivas denildi %90 Sivaslı çıktı ya her yerde yazacağıma her yerden niye yazmışım kiHer yerden derken sıradan mı demek istedin
Bilmiyorum ki yumurtayla tatlı bir şeyi bir bütün olarak düşünemedim hiç
pestili yumurtaya çulluyolarÇullama ne yaşu pestile yımırta kırılıyo o mu
O ne ola ki ?Onu burakın da şey diycektin size tahinli hurma yediniz mi hiç?