- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erzurumlunun sahurda ketesi iftarda ayran çorbası , su böreği ha bi de çayında limoni eksik olmaz 4 yılda iyi öğrenmişim değil miYok canım sormamıştın evet Erzurum luyum
Kadayıf dolmasını unuttuğun için kadayıflar sana küstüErzurumlunun sahurda ketesi iftarda ayran çorbası , su böreği ha bi de çayında limoni eksik olmaz 4 yılda iyi öğrenmişim değil mi
5 saniyede neler yaşattın banaErzurumlunun sahurda ketesi iftarda ayran çorbası , su böreği ha bi de çayında limoni eksik olmaz 4 yılda iyi öğrenmişim değil mi
Zorla canımızı çektirecek5 saniyede neler yaşattın bana
Erzurumlunun sahurda ketesi iftarda ayran çorbası , su böreği ha bi de çayında limoni eksik olmaz 4 yılda iyi öğrenmişim değil mi
Kuş burnu?Fasulye?
Her yemeğe patates?
Bonus bonusum nasılsın
Lor dolması?Kuş burnu?
Kıtlama şekeri?Lor dolması?
Çok şükür iyim canım ☺ nasıl oldun canım ağrıların oluyor mu?İyiyim limonsuzum sen nasılsın?
Çok şükür iyim canım ☺ nasıl oldun canım ağrıların oluyor mu?
Canım terliğim bende seni çok seviyorum Allah için daha iyiyim,gelmeye çalışıcam vakit buldukçaİyiki tanıdım seni Nego m. Bu kadar güvenilir, sırtını teslim edecegin insanlar var mıymış gerçekten. Kötü gün dostusun yeminle. Çok seviyorum seni. Biran önce gelirsin inşallah. Sen yoksan anlamı yok.
Ay evet iftar sonrası muhakkakKadayıf dolmasını unuttuğun için kadayıflar sana küstü
İlk Erzurum’a geldim tüm komşularımın kapısının önünde çuvalla patates soğan vardı bunlar da ne çok patates yiyor demiştim demek ki kışın hem soğuktan donuyor hem pahalı oluyor diye çuvalla alınıyormuş artık benim kapımın önünde de çuval varFasulye?
Her yemeğe patates?
Aynen aynen ya kuşburnu ya kızılcık hoşafıKuş burnu?
Bak 4 Yıldır Erzurum’dayım bi onu yemedimLor dolması?
Canımsın üzülme,daha iyiyimPeki niye ağladım ki ben şimdi gi. Sümüklü tellik.
Sağol cüvcüvüm daha iyiyim,çok şükür bugünümeCanim cook gecmis olsun dinlen bol bol kendini fazla yorma insallah ilk günler diye böyledir sonrası daha kolay gecer
Bu akşam nasıldın negom?
Hayırlı akşamlar kızlar
İyi oldu yazdığın canım merak ediyorduk inşAllah tekrarlamaz
İnşallah bidaha tekrarlamaz Nego çok geçmiş olsun
@merve_kapti sana da çok geçmiş olsun canım
@Elif2780 sende doktora gitmeyi ihmal etme canım kendine dikkat et
Ve daha rahatsız olduğunu söyleyen herkese geçmiş olsun
Gunaydınlaar ❤❤ Nego m nasil oldun bugün?
Sağolun,daha iyiyim çok şükür bugünüme
ahaha sabah kavgasi oldu esimle taze fasulye icine patates yesil mercimek icine patates isyan ettim en sonunda diyor ki sen en iyisi sade patates yapFasulye?
Her yemeğe patates?
Kuş burnu?
pestil ceviz kuru dut ?Lor dolması?