Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tost yemekten bıkmadılarsa boşver tost yap bulaşık çıkar şimdiBenim oğlanla eşim tost, börek vb bişey arıyor illa kahvaltılıkların yanında. Ramazan girdiğinden beri tost yiyorlar bu gün biraz iyiyken farklı bişey yapayım dedim ama bulaşık çıkacak diye de üşeniyorum
Ne ettin gız Bonus gel fikir ver
Altın kalpli terlikPeki niye ağladım ki ben şimdi gi. Sümüklü tellik.
Noldu kiİyiki tanıdım seni Nego m. Bu kadar güvenilir, sırtını teslim edecegin insanlar var mıymış gerçekten. Kötü gün dostusun yeminle. Çok seviyorum seni. Biran önce gelirsin inşallah. Sen yoksan anlamı yok.
Yufka ıspanak vardı. Gözleme yaptım
Ben bile bıktım çok çeşit aramamama rağmenTost yemekten bıkmadılarsa boşver tost yap bulaşık çıkar şimdi
Ne oldu ki canımPeki niye ağladım ki ben şimdi gi. Sümüklü tellik.
Kız tarifine baktım da yakmıyor mu oBiz sahurda kete yiyoruz hep. Biraz uğraştırıyor ama güzel oluyor.
Yok canım yakmıyor. Biz ya yoğurtla ya da kahvaltı gibi peynir zeytinle yiyoruz.Kız tarifine baktım da yakmıyor mu o
İyiymiş o zaman. Bu ramazan çok susuyorum ben. Domatesten farklı bir şeyler yiyenleri duydukça tek sorum yakmıyor mu o ya diyorumYok canım yakmıyor. Biz ya yoğurtla ya da kahvaltı gibi peynir zeytinle yiyoruz.
Ahahaha yok bizi yakmıyor. Ama seni bilemem o zamanİyiymiş o zaman. Bu ramazan çok susuyorum ben. Domatesten farklı bir şeyler yiyenleri duydukça tek sorum yakmıyor mu o ya diyorum
Hurma yoğurt denicem bakalım. O yakmaz inşAhahaha yok bizi yakmıyor. Ama seni bilemem o zaman
Canım bu tarifle yapıyorum
Oda yakarsa artık zatenHurma yoğurt denicem bakalım. O yakmaz inş