- 11 Nisan 2007
- 82.989
- 481.641
Ne kadar taze kavanozlarsan açtığında da o kadar taze olur öyle düşünO zaman yarın iftara ısıtırken kalanını öyle yapayım canım çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar taze kavanozlarsan açtığında da o kadar taze olur öyle düşünO zaman yarın iftara ısıtırken kalanını öyle yapayım canım çok sağol
Bu saatte kalk dolaptan çıkar ısıt başını bekle diyorsun yani he bonuscanNe kadar taze kavanozlarsan açtığında da o kadar taze olur öyle düşün
Bu saatte kalk dolaptan çıkar ısıt başını bekle diyorsun yani he bonuscan
İftardan sonra koydum musluk iftardan sonra pişirdiydiNe ara dolaba goydun sahurda iç sen onu biraz biraz azalsın
Çocukla bu saatte zor olmuyor mu ki
Gündüz çocuklar varken hiç iş olmuyor ama bu gece çocuklarda gece bekçisi en küçük uyuyor diğer ikisi sahur bekliyor ben mutfakta çalışıyomÇocukla bu saatte zor olmuyor mu ki
En küçük ufak tıkırtıya kalkmıyorsa kolay olur o zaman. Allah kolaylık versin inş.Gündüz çocuklar varken hiç iş olmuyor ama bu gece çocuklarda gece bekçisi en küçük uyuyor diğer ikisi sahur bekliyor ben mutfakta çalışıyom
Geldim canom
Ben de 12 de girdim mutfağa hala çıkamadım bi mola verdim Kaç gündür ağrım vardı çok karıştırmışım her yeriGündüz çocuklar varken hiç iş olmuyor ama bu gece çocuklarda gece bekçisi en küçük uyuyor diğer ikisi sahur bekliyor ben mutfakta çalışıyom
Abooo senin iş büyükmüş
Geçmiş olsun neyin var. Yoktun ne zamandırBen de 12 de girdim mutfağa hala çıkamadım bi mola verdim Kaç gündür ağrım vardı çok karıştırmışım her yeri
Sağol canım toparlanamadım kovidden sonra bi gün iyiysem öteki gün kötüyüm. 1 haftadır eklem ve sırt ağrım var yine nasıl geçecek hiç anlamadım buna da şükür diyorum yoğun bakımda olanları okudukça ama baya da oldu bi daha hiç eskisi gibi olmayacak mıyım diye de korkuyorumGeçmiş olsun neyin var. Yoktun ne zamandır
Allah şifa versin inş vitamin falan alıyor musun? D vitamini özellikle. Kovitten sonra benim kv uyuyamadı bildiğin zombi gibi geziyordu yan etkileri epey değişikSağol canım toparlanamadım kovidden sonra bi gün iyiysem öteki gün kötüyüm. 1 haftadır eklem ve sırt ağrım var yine nasıl geçecek hiç anlamadım buna da şükür diyorum yoğun bakımda olanları okudukça ama baya da oldu bi daha hiç eskisi gibi olmayacak mıyım diye de korkuyorum
Sen nasılsın
D vitamini haftada 1 ampul içtim 4 tane bi daha alayım bakalım. Sağolasın canım gerçekten çok değişik bir hastalıkmış rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah herkesiAllah şifa versin inş vitamin falan alıyor musun? D vitamini özellikle. Kovitten sonra benim kv uyuyamadı bildiğin zombi gibi geziyordu yan etkileri epey değişik
Ben iyiyim şükür
Klasik kahvaltı. Bilirsin beni kahvaltı hazırlamaya üşenen insan için bu hazırlık lüksMola diye oturdum kalkamadım. Gideyim kalan yerleri toplayıp sahur hazırlayayım. Sen ne yapacaksın M Musluk Suyu sahura
Benim oğlanla eşim tost, börek vb bişey arıyor illa kahvaltılıkların yanında. Ramazan girdiğinden beri tost yiyorlar bu gün biraz iyiyken farklı bişey yapayım dedim ama bulaşık çıkacak diye de üşeniyorumKlasik kahvaltı. Bilirsin beni kahvaltı hazırlamaya üşenen insan için bu hazırlık lüks
Ne ettin gız Bonus gel fikir ver