- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Evet dene bence de üzerine çörekotu çok yakışıyor aklında bulunsunLezzetli görünüyor ramazandan sonra yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dene bence de üzerine çörekotu çok yakışıyor aklında bulunsunLezzetli görünüyor ramazandan sonra yaparım
Canim cook gecmis olsun dinlen bol bol kendini fazla yorma insallah ilk günler diye böyledir sonrası daha kolay gecerÇok sağolun merak edip sorduğunuz için
İlk üç gün felaketti,iftar sofrasını eşim hazırladı falan,tansiyonuma baktım üçüncü gün yüksekti,benim açken hep yükselir normalde ama uzun sürdü.Korona geçirenlerde tansiyon sorunu oluyormuş,açlık da eklenince hortladı sanırım.Dün acile gidecektik ama azalmaya başlayınca bekleyelim meşgul etmeyelim dedik.Yemekleri yapıp yatıyordum bütün gün.Ayağa kalktım artık şükür ama şiddetli olmasada ağrım hala var,tansiyonum bugün normal.Ayağa kalkınca çok hareket edince zonklamaya başlıyor.Öyle işte uzun uzun yazdım
İtfaiye paklar artıkOda yakarsa artık zaten
DenicemEvet dene bence de üzerine çörekotu çok yakışıyor aklında bulunsun
Canım bu tarifle yapıyorum
Yok canım sormamıştın evet Erzurum luyumLimonsuz daha önce sormuş muydum Erzurumlu musun canım ?
Sen yoktun amagünaydın herkese
bı sahuru yapamamissiniz saatlerce
Aaa ben dikme ödevini unutmuşum demek ki açken ben ben değilmişimDün kendime sökük ödevi vermiştim ama onun yerine cam sildim.
Bugün banyo tuvalet temizliği benim için ödev olsun
Sen yoktun ama
Allahım nasip et aminben uyuyodum canım o saatte
eşim sahuru hazırlayıp kaldırıyo beni:)
Allahım nasip et amin
Bir sahur sofrasına istediği kadar uyuma özgürlüğü. Eniştemiz işini biliyorlimonsuzum bütün gün uyuyunca niye kavga etmiyorum saniyosun
Bir sahur sofrasına istediği kadar uyuma özgürlüğü. Eniştemiz işini biliyor
Yani her türlü uyuyacaksa senin istediğin saatler arasında uyuması tabiki iyi. İkiniz de karlısınızyavrum kavga etsek de uyur. yıllardır aynı adam. bu kez uyuma özgürlüğü verdim
ben de zaten gece uyuyup dinlenmeyi tercih ederim.
böyle daha karlı oldu gibi sanki
İyidir inşAllah