- 13 Ağustos 2024
- 1.147
- 1.600
Afiyet olsun ablamutfak toplu kahvaltı ettik bu akşam
çayımı aldım geldim
Örgüyü naptn bnde başlamak istiyorum kafam dağılsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun ablamutfak toplu kahvaltı ettik bu akşam
çayımı aldım geldim
Ne alakaysa Ankara da şu anda o yüzden gerçekten gördün sandım ilk okuyuncaNane Limon Kabugu senin kv gördüm kız rüyamda ay ne alakaysa tanirmisim gibi yerde oturmuş bisiler yiyordu masallah iyi yedi bende hep onu izledim
Şuan pufun üstünde oturuyor bakışıyoruz bi çay içeyim birazdan alırım elime yap yap iyi geliyor kafa dağıtmayaAfiyet olsun abla
Örgüyü naptn bnde başlamak istiyorum kafam dağılsın diye
Yapacam inşallah örgü kadınıyım benŞuan pufun üstünde oturuyor bakışıyoruz bi çay içeyim birazdan alırım elime yap yap iyi geliyor kafa dağıtmaya
Ben de yapamıyorum, bebekle çok yoruluyorum. Evde Leslie yapacağım daha ne kadar yapabilirsemİyilerle karşılaştırsın Allah insallah
Geçmiş olsun. Spor yapmayı bende cok istiyorum ama gün sonu o kadar yorgun oluyorum ki canım hiç istemiyo
Her yer öyle diyebilirim sivas merkeze gittik tıklım tıklım dı heryerİstanbulda oturup da kalabalık demek saçma ama bugün vallaha bişey vardı sokaklarda kara cuma mıydı neydi hangi boyutun cumasıydı Rabbim izin etti de eve dönebildik.
Bi dedim ki Eminönüne uğrasak mı oy dilim şişeydi demeseydim ne vardı bugün Eminönünde bilmediğim noldu neydi bu kadar insan
9 günlük tatil dönüşleri olur ya km lerce trafik olur mikrafon tutulur hah öyleydik
Ah çok güzel, havuçlu çok güzel oluyor. Bende bu hafta yapacağım. Eşim yemiyor.Selam kızlar.
Cuma okuması vardı eve yeni geldim. Yemek yapıcam.
Uzun zaman sonra pırasa pişircek çok heyecanlıyım.
İştahı yerindedir kendisinin ben yaparım o yerNane Limon Kabugu senin kv gördüm kız rüyamda ay ne alakaysa tanirmisim gibi yerde oturmuş bisiler yiyordu masallah iyi yedi bende hep onu izledim
Buyur gel abla içiyorum şuanÇayınız var mı
yarın pırasa almalıyımPırasa sevilmez mi yaaa hele mısır unlu bayılırım zeytinyağlısı gözlemesi kavurup kaşarlısı gubban olurum
Olmaz mı doldurayım bir bardak hemen buyur afiyetle şifa olsun bonusummÇayınız var mı
Kararsız olunca boşa geçiyor zamanŞİmdi ben akşam örgü başlıyodum ya hani hahahahah
İpleri çıkarim dedim bi baktım anaa diye bi ses çıktı benden çanta için masa örtüsü için aldığım makreme ipleri duruyor.
Dur dedim bi bakim ne örnek yapsam bak bak bak uykum geldi hiç bişey yapamadan uyudum.
İşte öyle
Buyur gel abla içiyorum şuan
Bugün oğlan istedi bizdede kızlar yemiyorPırasa sevilmez mi yaaa hele mısır unlu bayılırım zeytinyağlısı gözlemesi kavurup kaşarlısı gubban olurum