- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.326
- 36
Telepatik güçleri var hisseder bence C Capanin Gururu TeyomC Capanin Gururu Teyom buraya gelmez sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telepatik güçleri var hisseder bence C Capanin Gururu TeyomC Capanin Gururu Teyom buraya gelmez sanırım
Telepatik güçleri var hisseder bence C Capanin Gururu Teyom
hiç işim olmazC Capanin Gururu Teyom buraya gelmez sanırım
Telepatik güçleri var hisseder bence C Capanin Gururu Teyom
kulağım çınlıyor niye ki acabaYok be nerden hissedicek sanki etiket yaptınız da C Capanin Gururu Teyom diye
kulağım çınlıyor niye ki acaba
Bence var. O hisseder gelir etiketsiz. Ya etiket olsaydı C Capanin Gururu TeyomYok be nerden hissedicek sanki etiket yaptınız da C Capanin Gururu Teyom diye
Nasıl hamaratım bugünn yarının çorbasını yapıyorum öyle bir hamaratlık
Ne çorbası yapıyosun musluk?
Ben de bugün koca tencere çorba yaptım sarımsak kattım lezzet versin diye herüfüm çakmaz sandım çaktı tencere başıma kaldıNasıl hamaratım bugünn yarının çorbasını yapıyorum öyle bir hamaratlık
Ben de bugün koca tencere çorba yaptım sarımsak kattım lezzet versin diye herüfüm çakmaz sandım çaktı tencere başıma kaldı
Yayla çorbası yaptım. Terbiyesini yumurta atmamışım oldu hasta çorbası koca tencereNe çorbası yapıyosun musluk?
Bana da kaldı bu çorba ne edeceğizBen de bugün koca tencere çorba yaptım sarımsak kattım lezzet versin diye herüfüm çakmaz sandım çaktı tencere başıma kaldı
Kavanozla diyi Bonus detayları öğrenelim durYayla çorbası yaptım. Terbiyesini yumurta atmamışım oldu hasta çorbası koca tencere
Bana da kaldı bu çorba ne edeceğiz
Isıtıp konserve yapar gibi vakumlayayım yani doğru anlamışım değil miKavanozla hemen üst üste yenmemiş olur.
Sarımsak son zamanlarda kullanıyorum hiç sevmediğim bir şey
Kız tat yok neyini kavanozlayayımKavanozla diyi Bonus detayları öğrenelim dur
Sarımsak kat benim gibi hepten başına kalsınKız tat yok neyini kavanozlayayım
Aman da amaaan. Şanslı kedicikCeku için hazırladım. Çarşamba eve gelecek artık
Isıtıp konserve yapar gibi vakumlayayım yani doğru anlamışım değil mi
O zaman yarın iftara ısıtırken kalanını öyle yapayım canım çok sağolEvet aynen kaynar şekilde domates yapar gibi kavanoza koyup ters çevir.
Soğuyunca dolaba koyabilirsin dışarda da duruyo aslında ama evler sıcak olunca dayanmıyo