Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gündüz çocuklar varken hiç iş olmuyor ama bu gece çocuklarda gece bekçisi en küçük uyuyor diğer ikisi sahur bekliyor ben mutfakta çalışıyom
En küçük ufak tıkırtıya kalkmıyorsa kolay olur o zaman. Allah kolaylık versin inş.

Geçmiş olsun neyin var. Yoktun ne zamandır
Sağol canım toparlanamadım kovidden sonra bi gün iyiysem öteki gün kötüyüm. 1 haftadır eklem ve sırt ağrım var yine nasıl geçecek hiç anlamadım buna da şükür diyorum yoğun bakımda olanları okudukça ama baya da oldu bi daha hiç eskisi gibi olmayacak mıyım diye de korkuyorum
Sen nasılsın

Allah şifa versin inş vitamin falan alıyor musun? D vitamini özellikle. Kovitten sonra benim kv uyuyamadı bildiğin zombi gibi geziyordu yan etkileri epey değişik
Ben iyiyim şükür

Allah şifa versin inş vitamin falan alıyor musun? D vitamini özellikle. Kovitten sonra benim kv uyuyamadı bildiğin zombi gibi geziyordu yan etkileri epey değişik
Ben iyiyim şükür
D vitamini haftada 1 ampul içtim 4 tane bi daha alayım bakalım. Sağolasın canım gerçekten çok değişik bir hastalıkmış rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…