Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel buu
İyi olmana sevindim susuz bırakma vücudunu o da tansiyonu çok etkiliyor
eşim hala uyuyo M Musluk Suyu sen girdin mi mutfağa
Kız iftara 1 saat kala topladım iftar sofrasını da toplayıp makineyi çalıştırdım

Sana da çok geçmiş olsun.Doktora gitmeyi düşünüyor musun? Tansiyon ihmale gelmez malum
Hamilelikten oluyo sanıyodum. Ondan beri de tuza hep dikkat ettim. Sıfır tuz yaşıyodum resmen. Bu hafta dikkat etmedim ama anında farketti. Şimdide vakalar çok arttı. Dedim biraz daha tuzsuz yaşayım sonra vakalar azalırsa randevu alıp gideceğim

Ben bugun oturma odasının koltukların yerini değiştirdim dün süpürüp silmiştim ama yine de koltukları çekmişken viladayla sildim orayı silmişken bütün evi de sildim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Yemek yaptım işte iftar bulasık falan şimdide çay içiyoruz baska da bi iş yapmadım

Çok geçmiş olsun nego hemen iyileşirsin insallah dinlen bol bol ❤
Amin İnşallah
Ne güzel buu

İyi olmana sevindim susuz bırakma vücudunu o da tansiyonu çok etkiliyor

Kız iftara 1 saat kala topladım iftar sofrasını da toplayıp makineyi çalıştırdım
Suyu içiyorum canım 2 litre içiyorum sahura kadar
Evet bende bu yüzden gitmek istemiyorum hastaneye.Diyetle düzelebiliyormuş zaten,iyi yapıyorsun.Tabi yükselmesine sebep ne onu da bilmek lazım,böbrekle ilgili sorunlar da neden olabiliyormuş

Bu akşam nasıldın negom?

Tek başıma çıktığım maratonda alnımın akıyla varış noktasına vardım. Neler mi yaptım eminim merak ediyorsunuzdur kk birinci noteri Bonus Jawlensky Limonsuzzcay
Oturma odası süpürüldü ince tozu alında
Antra süpürüldü fazlalık eşyalar çıkarıldı silindi
Çalışma odası süpürüldü. İnce tozu alınıp silindi
Nevresimler değiştirildi
Yatak odası silinip süpürüldü
Banyo temizlendi
Çamaşırlar katlandı
Kedinin eşyaları yerleştirildi
Tuvalet yıkandı

vaaaayyyyy ellerine sağlık calcim
ben nevresim değiştirdim
çamaşır yıkadım
bulaşık yıkadım
markete gittim
yemek yaptım
başka da bişey yok
eşim kalkmayinca kaldı benim planlar

Cınım ya kıyamam olurda görmem diye gözüme sokmak için etiket yapmış

Hayırlı akşamlar kızlar
İyi oldu yazdığın canım merak ediyorduk inşAllah tekrarlamaz

MaşAllah maşAllah

Evet susuzluk en büyük etken demişti o zamn doktorum. Bide en fazla tuzu ekmekten alırsın demişti onlara dikkat ediyorum

Miiiiisssss maşallah ellerine sağlık güle güle kirletin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…