- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Ne güzel buu
İyi olmana sevindim susuz bırakma vücudunu o da tansiyonu çok etkiliyorÇok sağolun merak edip sorduğunuz için
İlk üç gün felaketti,iftar sofrasını eşim hazırladı falan,tansiyonuma baktım üçüncü gün yüksekti,benim açken hep yükselir normalde ama uzun sürdü.Korona geçirenlerde tansiyon sorunu oluyormuş,açlık da eklenince hortladı sanırım.Dün acile gidecektik ama azalmaya başlayınca bekleyelim meşgul etmeyelim dedik.Yemekleri yapıp yatıyordum bütün gün.Ayağa kalktım artık şükür ama şiddetli olmasada ağrım hala var,tansiyonum bugün normal.Ayağa kalkınca çok hareket edince zonklamaya başlıyor.Öyle işte uzun uzun yazdım
Kız iftara 1 saat kala topladım
Hamilelikten oluyo sanıyodum. Ondan beri de tuza hep dikkat ettim. Sıfır tuz yaşıyodum resmen. Bu hafta dikkat etmedim ama anında farketti. Şimdide vakalar çok arttı. Dedim biraz daha tuzsuz yaşayım sonra vakalar azalırsa randevu alıp gideceğimSana da çok geçmiş olsun.Doktora gitmeyi düşünüyor musun? Tansiyon ihmale gelmez malum
Geçmiş olsun canım sanadaİçiyorum ama mide bir yere kadar alıyor ve aldım o sira hafifledi sonra yine devam etti anlamadım neden böyle giderse haftaiçi doktora giderim ama gitmeye de korkuyorum
Amin İnşallahÇok geçmiş olsun nego hemen iyileşirsin insallah dinlen bol bol ❤
Suyu içiyorum canım 2 litre içiyorum sahura kadarNe güzel buu
İyi olmana sevindim susuz bırakma vücudunu o da tansiyonu çok etkiliyor
Kız iftara 1 saat kala topladımiftar sofrasını da toplayıp makineyi çalıştırdım
Evet bende bu yüzden gitmek istemiyorum hastaneye.Diyetle düzelebiliyormuş zaten,iyi yapıyorsun.Tabi yükselmesine sebep ne onu da bilmek lazım,böbrekle ilgili sorunlar da neden olabiliyormuşHamilelikten oluyo sanıyodum. Ondan beri de tuza hep dikkat ettim. Sıfır tuz yaşıyodum resmen. Bu hafta dikkat etmedim ama anında farketti. Şimdide vakalar çok arttı. Dedim biraz daha tuzsuz yaşayım sonra vakalar azalırsa randevu alıp gideceğim
Amin İnşallah
Suyu içiyorum canım 2 litre içiyorum sahura kadar
Evet bende bu yüzden gitmek istemiyorum hastaneye.Diyetle düzelebiliyormuş zaten,iyi yapıyorsun.Tabi yükselmesine sebep ne onu da bilmek lazım,böbrekle ilgili sorunlar da neden olabiliyormuş
Tek başıma çıktığım maratonda alnımın akıyla varış noktasına vardım. Neler mi yaptım eminim merak ediyorsunuzdurkk birinci noteri Bonus Jawlensky Limonsuzzcay
Oturma odası süpürüldü ince tozu alında
Antra süpürüldü fazlalık eşyalar çıkarıldı silindi
Çalışma odası süpürüldü. İnce tozu alınıp silindi
Nevresimler değiştirildi
Yatak odası silinip süpürüldü
Banyo temizlendi
Çamaşırlar katlandı
Kedinin eşyaları yerleştirildi
Tuvalet yıkandı
Tek başıma çıktığım maratonda alnımın akıyla varış noktasına vardım. Neler mi yaptım eminim merak ediyorsunuzdurkk birinci noteri Bonus Jawlensky Limonsuzzcay
Nevresimler değiştirildi
Banyo temizlendi
Çamaşırlar katlandı
Tuvalet yıkandı
İyi oldu yazdığın canım merak ediyordukÇok sağolun merak edip sorduğunuz için
İlk üç gün felaketti,iftar sofrasını eşim hazırladı falan,tansiyonuma baktım üçüncü gün yüksekti,benim açken hep yükselir normalde ama uzun sürdü.Korona geçirenlerde tansiyon sorunu oluyormuş,açlık da eklenince hortladı sanırım.Dün acile gidecektik ama azalmaya başlayınca bekleyelim meşgul etmeyelim dedik.Yemekleri yapıp yatıyordum bütün gün.Ayağa kalktım artık şükür ama şiddetli olmasada ağrım hala var,tansiyonum bugün normal.Ayağa kalkınca çok hareket edince zonklamaya başlıyor.Öyle işte uzun uzun yazdım
Çok iyi niyetliyimdirCınım ya kıyamam olurda görmem diye gözüme sokmak için etiket yapmış
Çok iyi niyetliyimdir
MaşAllah maşAllahTek başıma çıktığım maratonda alnımın akıyla varış noktasına vardım. Neler mi yaptım eminim merak ediyorsunuzdurkk birinci noteri Bonus Jawlensky Limonsuzzcay
Nevresimler değiştirildi
Banyo temizlendi
Çamaşırlar katlandı
Tuvalet yıkandı
Evet susuzluk en büyük etken demişti o zamn doktorum. Bide en fazla tuzu ekmekten alırsın demişti onlara dikkat ediyorumAmin İnşallah
Suyu içiyorum canım 2 litre içiyorum sahura kadar
Evet bende bu yüzden gitmek istemiyorum hastaneye.Diyetle düzelebiliyormuş zaten,iyi yapıyorsun.Tabi yükselmesine sebep ne onu da bilmek lazım,böbrekle ilgili sorunlar da neden olabiliyormuş
MiiiiisssssTek başıma çıktığım maratonda alnımın akıyla varış noktasına vardım. Neler mi yaptım eminim merak ediyorsunuzdurkk birinci noteri Bonus Jawlensky Limonsuzzcay
Nevresimler değiştirildi
Banyo temizlendi
Çamaşırlar katlandı
Tuvalet yıkandı
Ceku için hazırladım. Çarşamba eve gelecek artıkMiiiiisssssmaşallah ellerine sağlık güle güle kirletin
Çok teşekkür ederim canım sağ olasınİnşallah bidaha tekrarlamazNego çok geçmiş olsun
M merve_eymen sana da çok geçmiş olsun canım
E Elif2780 sende doktora gitmeyi ihmal etme canım kendine dikkat et
Ve daha rahatsız olduğunu söyleyen herkese geçmiş olsun