Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel buu ❤️❤️
Çok sağolun merak edip sorduğunuz için💜
İlk üç gün felaketti,iftar sofrasını eşim hazırladı falan,tansiyonuma baktım üçüncü gün yüksekti,benim açken hep yükselir normalde ama uzun sürdü.Korona geçirenlerde tansiyon sorunu oluyormuş,açlık da eklenince hortladı sanırım.Dün acile gidecektik ama azalmaya başlayınca bekleyelim meşgul etmeyelim dedik.Yemekleri yapıp yatıyordum bütün gün.Ayağa kalktım artık şükür ama şiddetli olmasada ağrım hala var,tansiyonum bugün normal.Ayağa kalkınca çok hareket edince zonklamaya başlıyor.Öyle işte uzun uzun yazdım😊
İyi olmana sevindim susuz bırakma vücudunu o da tansiyonu çok etkiliyor
eşim hala uyuyo M Musluk Suyu 🤦 sen girdin mi mutfağa
Kız iftara 1 saat kala topladım :KK70: iftar sofrasını da toplayıp makineyi çalıştırdım :KK70:

Sana da çok geçmiş olsun.Doktora gitmeyi düşünüyor musun? Tansiyon ihmale gelmez malum:KK43:
Hamilelikten oluyo sanıyodum. Ondan beri de tuza hep dikkat ettim. Sıfır tuz yaşıyodum resmen. Bu hafta dikkat etmedim ama anında farketti. Şimdide vakalar çok arttı. Dedim biraz daha tuzsuz yaşayım sonra vakalar azalırsa randevu alıp gideceğim

Ben bugun oturma odasının koltukların yerini değiştirdim dün süpürüp silmiştim ama yine de koltukları çekmişken viladayla sildim orayı silmişken bütün evi de sildim 😂😂
Çamaşır katladım yerleştirdim
Yemek yaptım işte iftar bulasık falan şimdide çay içiyoruz baska da bi iş yapmadım 😊

Çok geçmiş olsun nego hemen iyileşirsin insallah dinlen bol bol ❤
Amin İnşallah
Ne güzel buu ❤️❤️

İyi olmana sevindim susuz bırakma vücudunu o da tansiyonu çok etkiliyor

Kız iftara 1 saat kala topladım :KK70: iftar sofrasını da toplayıp makineyi çalıştırdım :KK70:
Suyu içiyorum canım 2 litre içiyorum sahura kadar
Hamilelikten oluyo sanıyodum. Ondan beri de tuza hep dikkat ettim. Sıfır tuz yaşıyodum resmen. Bu hafta dikkat etmedim ama anında farketti. Şimdide vakalar çok arttı. Dedim biraz daha tuzsuz yaşayım sonra vakalar azalırsa randevu alıp gideceğim
Evet bende bu yüzden gitmek istemiyorum hastaneye.Diyetle düzelebiliyormuş zaten,iyi yapıyorsun.Tabi yükselmesine sebep ne onu da bilmek lazım,böbrekle ilgili sorunlar da neden olabiliyormuş

Amin İnşallah

Evet bende bu yüzden gitmek istemiyorum hastaneye.Diyetle düzelebiliyormuş zaten,iyi yapıyorsun.Tabi yükselmesine sebep ne onu da bilmek lazım,böbrekle ilgili sorunlar da neden olabiliyormuş

Bu akşam nasıldın negom?

Tek başıma çıktığım maratonda alnımın akıyla varış noktasına vardım. Neler mi yaptım eminim merak ediyorsunuzdur kk birinci noteri kk birinci noteri Bonus Bonus Jawlensky Jawlensky Limonsuzzcay Limonsuzzcay
🌺 Oturma odası süpürüldü ince tozu alında
🌺 Antra süpürüldü fazlalık eşyalar çıkarıldı silindi
🌺 Çalışma odası süpürüldü. İnce tozu alınıp silindi
🌺 Nevresimler değiştirildi
🌺Yatak odası silinip süpürüldü
🌺 Banyo temizlendi
🌺Çamaşırlar katlandı
🌺 Kedinin eşyaları yerleştirildi
🌺Tuvalet yıkandı

Tek başıma çıktığım maratonda alnımın akıyla varış noktasına vardım. Neler mi yaptım eminim merak ediyorsunuzdur kk birinci noteri kk birinci noteri Bonus Bonus Jawlensky Jawlensky Limonsuzzcay Limonsuzzcay
🌺 Banyo temizlendi
🌺Çamaşırlar katlandı
🌺Tuvalet yıkandı

vaaaayyyyy ellerine sağlık calcim😍
ben nevresim değiştirdim
çamaşır yıkadım
bulaşık yıkadım
markete gittim
yemek yaptım
başka da bişey yok:KK70:
eşim kalkmayinca kaldı benim planlar😬

🌺 Banyo temizlendi
🌺Çamaşırlar katlandı
🌺Tuvalet yıkandı

Cınım ya kıyamam olurda görmem diye gözüme sokmak için etiket yapmış
closedeyes.gif

Hayırlı akşamlar kızlar ☺️
Çok sağolun merak edip sorduğunuz için💜
İlk üç gün felaketti,iftar sofrasını eşim hazırladı falan,tansiyonuma baktım üçüncü gün yüksekti,benim açken hep yükselir normalde ama uzun sürdü.Korona geçirenlerde tansiyon sorunu oluyormuş,açlık da eklenince hortladı sanırım.Dün acile gidecektik ama azalmaya başlayınca bekleyelim meşgul etmeyelim dedik.Yemekleri yapıp yatıyordum bütün gün.Ayağa kalktım artık şükür ama şiddetli olmasada ağrım hala var,tansiyonum bugün normal.Ayağa kalkınca çok hareket edince zonklamaya başlıyor.Öyle işte uzun uzun yazdım😊
İyi oldu yazdığın canım merak ediyorduk ❤️ inşAllah tekrarlamaz 🤲🏻

🌺 Banyo temizlendi
🌺Çamaşırlar katlandı
🌺Tuvalet yıkandı
MaşAllah maşAllah :nazar::KK60:

Amin İnşallah

Evet susuzluk en büyük etken demişti o zamn doktorum. Bide en fazla tuzu ekmekten alırsın demişti onlara dikkat ediyorum

🌺 Banyo temizlendi
🌺Çamaşırlar katlandı
🌺Tuvalet yıkandı
Miiiiisssss 😍 maşallah ellerine sağlık güle güle kirletin

X