Benim benzeri var aslinda şalvar gibi. havalar isinsin da onunla şöyle bir temizlik yapayımYaaaaöyle bi don geçirip gidelim
Canım benim noldu sana yaa allah allah iftardan sonra hiç farketmedi mi?
Tansiyonun nasıl?
Sahurda ilaç aldın mı?
Rabbim acil şifa versin negom. Şeker tansiyon bi takip et bence.
Ay canım ya Allah şifa versin tansiyonunda mı dengesizlik oluyor acaba
Geçmiş olsun canımdua ederim Rabbim şifa versin inşallah
herkese günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Nego canım çok geçmiş olsun eşin haklı ya sana bişey olsa. eğer böyle zorluyosa tutmasan mı bı iki gün ara versen
Allah yardımcın olsun @negom Bi doktora görünseydin belki ilaç verir rahatlardın daha rahat tutardın
Geçmiş olsun kızlar. Bugun bende baş ağrısı ile uyandım. Migren bende ki ama
Canım ilk günler baş ağrısı normal ama seninki çokmuş. İftardan sonra acile gitsen?
Allah yardımcın olsun inşAllah tekrarlamaz.
Geçmiş olsun canım
Nego bugün nasılsın canım ? Tutabildin mi orucunu?
Nego nasıl oldun
Nego geçmiş olsun nasıl oldun? Şimdi gördüm
Çok sağolun merak edip sorduğunuz için
Çok sağolun merak edip sorduğunuz için
İlk üç gün felaketti,iftar sofrasını eşim hazırladı falan,tansiyonuma baktım üçüncü gün yüksekti,benim açken hep yükselir normalde ama uzun sürdü.Korona geçirenlerde tansiyon sorunu oluyormuş,açlık da eklenince hortladı sanırım.Dün acile gidecektik ama azalmaya başlayınca bekleyelim meşgul etmeyelim dedik.Yemekleri yapıp yatıyordum bütün gün.Ayağa kalktım artık şükür ama şiddetli olmasada ağrım hala var,tansiyonum bugün normal.Ayağa kalkınca çok hareket edince zonklamaya başlıyor.Öyle işte uzun uzun yazdım
Allah razı olsun canım sağoliyi yaptın uzun uzun yazarakçok geçmiş olsun umarım bundan sonra daha da iyi olursun negom
sen fırsat buldukça dinlen. boş boş yatıyorum diye düşünme. vücudun dinlenmeye ihtiyacı var demekki:)
Hafiflemesine sevindim ❤ inşallah azalıp biterÇok sağolun merak edip sorduğunuz için
İlk üç gün felaketti,iftar sofrasını eşim hazırladı falan,tansiyonuma baktım üçüncü gün yüksekti,benim açken hep yükselir normalde ama uzun sürdü.Korona geçirenlerde tansiyon sorunu oluyormuş,açlık da eklenince hortladı sanırım.Dün acile gidecektik ama azalmaya başlayınca bekleyelim meşgul etmeyelim dedik.Yemekleri yapıp yatıyordum bütün gün.Ayağa kalktım artık şükür ama şiddetli olmasada ağrım hala var,tansiyonum bugün normal.Ayağa kalkınca çok hareket edince zonklamaya başlıyor.Öyle işte uzun uzun yazdım
Bende bi toparladım mutfağa geldim şimdi.
Bende bi toparladım mutfağa geldim şimdi.
Geçer inşallah bu zonklamasi daÇok sağolun merak edip sorduğunuz için
Amin İnşallahHafiflemesine sevindim ❤ inşallah azalıp biter
Amin İnşallah sağol canım. Seni burda görmek ne güzelGeçer inşallah bu zonklamasi dabol bol dinlen güç topla
Harikasın bebeyim
Kızımın ve kendi dolabımın küçülenlerini bu yaz olmayacaklarıNego yok diye salmayalım yaymayalım inşallah önce ben tabiki
Kendime ödev veriyorum sökük bişeyler var onları dikmek.
Sizde ödev verin kendinize.
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Birtekefem
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Şükür en azından hafiflemiş canım öyle öyle geçer inşallahÇok sağolun merak edip sorduğunuz için
ben de oğlanla çizgi film izliyom
Allah bendeki rahatlıktan herkese nasip etsin
Biraz olsun rahatlamana sevindim canım. Sanırım bende de tansiyon başladı. Hamilelilkten bu yana az tuzlu yesem anında farkediyorÇok sağolun merak edip sorduğunuz için
İçiyorum ama mide bir yere kadar alıyor ve aldım o sira hafifledi sonra yine devam etti anlamadım neden böyle giderse haftaiçi doktora giderim ama gitmeye de korkuyorumİnşAllah geçeriftardan sahura bol su içiyorsun demi? Bide sahurda bi ağrı kesici mi alsan belki iyi gelir
Sana da çok geçmiş olsun.Doktora gitmeyi düşünüyor musun? Tansiyon ihmale gelmez malumBiraz olsun rahatlamana sevindim canım. Sanırım bende de tansiyon başladı. Hamilelilkten bu yana az tuzlu yesem anında farkediyor
Amin İnşallahKızımın ve kendi dolabımın küçülenlerini bu yaz olmayacaklarıfilan ayıkladım salon koltuğunun altındakileri boşalttım genel itibariyle oraya koyuyorum kızımın küçülenlerini filan yeniden düzenleyip yerleştirdim hepsini yoruldum yahu iftara yemek hazırlarsam benden iyisi yok
Şükür en azından hafiflemiş canım öyle öyle geçer inşallah
Çok geçmiş olsun nego hemen iyileşirsin insallah dinlen bol bol ❤Çok sağolun merak edip sorduğunuz için