Hahaha kalori bombası dediya, acaba yiyor mu dikkat ediyor mu merak ettimBeşamelden bahsederken vicdan yapıp diyet takımına bağladın mesajı
Hahaha kalori bombası dediya, acaba yiyor mu dikkat ediyor mu merak ettimBende diyetteyim 3 haftadır baya dikkat ediyorum da yarın yapınca tavugu yesem mi acaba onu sormak maksadım
Eline sağlık misÇene yapıp öyle gittim 40 dk da topladım.
Tepsiler kızartma tencereleri falan vardı baya
Yok canım değilim yardımcıyım uzun zamandır kaptanımız yok ailevi sorunları var gelemiyor takımdaki kimse yarı yolda kalmasın diye bi nevi kaptanlık yapıyorum yoksa kapatılacaktı daha önce 100den 65e indim hamilelik emzirme derken 91 ile takıma başladım 64 ile mezun oldum takımdan hamilelikten bu yana dikkat ettiğim söylenemez doğumdan sonra yine takıma başlarım bu gidişleOhh masallah afiyet olsun bende yarın besamel soslu garnitürlü tavuk yapcam. Dün limonsuz anlattı bugun sen canım çektiSen 9. Takım kaptanı mısın canım hamilelikte de dikkat edebiliyor musun yediklerine
Geldi züpürgeO baya kilo vermiş 30-40 kadar diyim şimdi gebeyken çok şey etmiyodur heralde.
Ben niye seslendiriyosam sipirgeyi
O baya kilo vermiş 30-40 kadar diyim şimdi gebeyken çok şey etmiyodur heralde.
Ben niye seslendiriyosam sipirgeyi
Anladım canım bende kendi kendime basladım 5 kilo vermiştim şimdi 2 haftadır tartılamıyorm, benim tartım bozuk ablam yan apartmanda oturuyor onda tartılıyodm oda biraz rahatsız grip oldu görüşmedik bu aralar. Evlenmeden 20 kilo verdim ama diyetisyene gitmiştim şimdi onları uyguluyorum işteEline sağlık mis
Yok canım değilim yardımcıyım uzun zamandır kaptanımız yok ailevi sorunları var gelemiyor takımdaki kimse yarı yolda kalmasın diye bi nevi kaptanlık yapıyorum yoksa kapatılacaktı daha önce 100den 65e indim hamilelik emzirme derken 91 ile takıma başladım 64 ile mezun oldum takımdan hamilelikten bu yana dikkat ettiğim söylenemez doğumdan sonra yine takıma başlarım bu gidişle
Gelsene 9. TakımBende 20 kilo verdim evlenmeden önce hamilelikte aldım şimdi basladım yine 20 kilo falan fazlam var
Bi kere diyet yaptın mı öğreniyorsun aslında nasıl vereceğini ne yapman gerektiğiniAnladım canım bende kendi kendime basladım 5 kilo vermiştim şimdi 2 haftadır tartılamıyorm, benim tartım bozuk ablam yan apartmanda oturuyor onda tartılıyodm oda biraz rahatsız grip oldu görüşmedik bu aralar. Evlenmeden 20 kilo verdim ama diyetisyene gitmiştim şimdi onları uyguluyorum işte
Geleyim canım tamamGelsene 9. Takımdoğuma kadar oralardayım nasipse
Halımı görsenizBonus Bakım gecesi?
BekliyorumGeleyim canım tamam
Aynen öyle canım kaç aydır başlayıp başlayıp üç beş gün sonra bırakıyodm bu sefer kararlıyım görümcemim düğünü var temmuzda o zamana kadar ne verdim o kârBi kere diyet yaptın mı öğreniyorsun aslında nasıl vereceğini ne yapman gerektiğini
Benimde öyle kaş bıyık bile aldı basını gittiHalımı görsenizşaftım kaymış
Geldim bileBekliyorum
Bonus Bakım gecesi?
Bana da eşimin bi akrabası organik yumurta gönderdi ondan mı sürsem daha etkili olur sankiPidenin kenarlarına yımırta sürmüştüm beyazı dolapta bekliyo bi an düşündüydümneden olmasın
Ben 1 cm geriliyosam sen ajda işteBana da eşimin bi akrabası organik yumurta gönderdi ondan mı sürsem daha etkili olur sanki