Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hahaha Dünden lahana sarması ve dolma var benim, Kvde de dün karnıyarıkla kadayıf tatlısı göndermiş onlarda var cacık yaparım sadece. Sen ne pişiriyorsun
Kabaklı tavuklu beşamelli uydurmasyon bi yemeğim var onu yaptım kabakları kızartıyorum tepsinin altına diziyorum üstüne de tavuk sote yapar gibi soğan biber vs tavukları soteleyip koyuyorum onun üstüne başemel onun üstüne kaşar kalori bombası bir şey

Ohh masallah afiyet olsun bende yarın besamel soslu garnitürlü tavuk yapcam. Dün limonsuz anlattı bugun sen canım çekti Sen 9. Takım kaptanı mısın canım hamilelikte de dikkat edebiliyor musun yediklerine

Ohh masallah afiyet olsun bende yarın besamel soslu garnitürlü tavuk yapcam. Dün limonsuz anlattı bugun sen canım çekti Sen 9. Takım kaptanı mısın canım hamilelikte de dikkat edebiliyor musun yediklerine

Beşamelden bahsederken vicdan yapıp diyet takımına bağladın mesajı

İyi aksamlar kizlar bu aralar durgunlasiyorum oruçken fazla bisey yapamıyorum o yüzden
Yaptiklarim;
Mutfagi toplayip bulasik makinesini yerlestirdim
İftardan sonra tekrar mutfagi topladım
Kahve yanina hurma topları yaptim
Tekrar mutfagi topladim
Valla baska bisey yapmadim galiba. Bi ara lavabolari falan silcektim ne oldu da silmedim hatirlamiyorum aman neyse yarin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…